Cookie- og privatlivspolitik


Powercom UPS wow-300

Powercom wow-300 er en simpel og funktionel nødstrømsforsyning, man bliver rigtig glad for, når strømmen ryger.

Set til:

600,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Hvis propperne sprænger, og strømmen ryger, mens pc'en er tændt, kan det få katastrofale følger. Udover at miste al det arbejde du ikke nåede at gemme, kan hardwaren og styresystemet slet ikke tåle at blive slukket på den måde.

Men det er der heldigvis råd for! Powercom wow-300 er en smart og brugervenlig nødstrømsforsyning, der kan holde pc'en i live i tilpas lang tid til, at man kan nå at gemme sit arbejde og lukke korrekt ned, hvis uheldet skulle være ude.
Så snart strømmen afbrydes, begynder wow-300 at bippe. Det er rigtig smart, for så ved man, at den kører på batteriet, og at det er tid til at gemme sine data og lukke ned. Producenten oplyser, at wow-300 kan forsyne en pc og en fladskærm med strøm i op til tolv minutter, men det er en sandhed med modifikationer. I vores test gik der 6 minutter og 31 sekunder, før batteriet var fladt og systemet slukkede ikke speciel lang tid men fint nok til at man kan nå at reagere. Værre er det, hvis man har en gammeldags billedrørsskærm tilsluttet, for her får man kun omkring to minutter, før wow-300 løber tør for strøm og slukker pc'en for dig på den hårde måde.


Enhver amatør kan finde ud af at betjene nødstrømsforsyningen, der omtrent er ligeså nem at gå til, som enhver anden stikdåse bare tilslut den en stikkontakt på væggen, og så er den klar til brug. Den er i besiddelse af tre strømstik hvoraf det er de to af dem, som er forbundet til det indbyggede batteri og kan holde to enheder (pcen og skærmen) kørende i tilfælde af strømsvigt. Det tredje stik fungerer som et almindeligt gennemløbstrømstik. Man kan godt tilslutte flere enheder end bare skærmen og pcen, men det vil selvfølgelig tappe batteriets strøm meget hurtigere.

Fakta
  • God pris

  • Nem at bruge

  • Bipper

  • Diskret design

  • Lever ikke op til løfterne

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

HP 2133 Mini-notebook pc

HP 2133 Mini-notebook pc

HP's netbook har et godt udvalg af software, og så er tastaturet fremragende.

Læs mere

Panasonic Strada CN-GP50N

Panasonic Strada CN-GP50N

En lækker forrude-GPS med en stor skærm og masser af funktioner, men den er sløv i optrækket.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her