Cookie- og privatlivspolitik


Populær demo af en demo

Spore Creature Creator er et guddommeligt underholdende dna-byggesæt som en forsmag på spillet Spore. Alene det første døgn, demoen var ude, blev der oploadet mere end 57.000 Spore-animationer på YouTube.

Vi er vant til, at spil til pc’en først kommer som demo, hvor man kan prøve et par baner eller funktioner i spillet. Men en demo, der koster penge, er nyt. Og en demo af en demo lyder helt absurd. Det er ikke desto mindre, hvad Electronic Arts har barslet med i form af Spore Creature Creator, der er en 50-kroners forsmag på det længe ventede spil Spore.

I Spore, der er skabt af Will Wright, som også fandt på The Sims og SimCity-spillene, skal man skabe et væsen, der først skal blive den dominerende art på sin planet og siden galaksens førende civilisation. Det ambitiøse spil er blevet udsat og kommer nu først engang i 2009. Men mens vi venter på selve spillet, kan man være kreativ og bygge sine væsener. Som en genial detalje gemmes ens skabninger som et PNG-billede på under 25 kilobytes, der indeholder alle oplysninger om væsenet, så andre kan lege med det. Og med et enkelt tryk kan man eksportere en film af sit væsen til YouTube. Ved du ikke, om du vil give 50 kroner for en flig af et spil, så kan du prøve en gratis begrænset version af Spore Creature Creator, der altså igen kun er en lille del af det færdige spil. Forvirret? Glem det, og byg sjove væsener i demoen, der er det sjoveste, vi har prøvet siden barndommens første kasse med Lego.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ leverer en god og simpel tyverialarm, som er nem at sætte op, men prisen er lige i overkanten.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her