Cookie- og privatlivspolitik


Plextor PX-TV402U

Luksusmåden at overføre video og se tv på pc'en. Inklusiv udmærket dvd-software.

Set til:

1.150,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Hvis pladsen er begrænset, og pc'en står i stuen, er der ingen særlig grund til at have to skærme stående ved siden af hinanden. Bare tilsæt en tv-modtager, så kan computeren fungere som både fjernsyn, videomaskine og dvd-spiller.

Plextor PX-TV402U er en USB-baseret tv-modtager, som også kan konvertere dine videooptagelser til computeren og gemme dem i et udvalg af videoformater herunder en flere kvaliteter af MPEG2, lige til at lave dvd'er af.

Den indbyggede tuner giver et udmærket tv-billede, som tåler sammenligning med et "rigtigt" fjernsyn. Plextor har ikke prøvet at efterligne Windows Media Center. Du kan se fjesnsyn, optage og tidsforskyde, Færdig, uden dikkedarer. Videograbbing sker på samme facon. Når man optager, skal man dog undgå at bruge pc'en til ret meget andet. Og navnlig skal man undgå at bruge USB-portene til andet, for så kan der komme hak i optagelsen.


Hvis du ikke vil fylde harddisken op med optagelser, kan du brænde videofilen direkte på en genskrivbar dvd, som kan læses i normale dvd-spillere. Det er glimrende.

Fjernbetjeningen er udmærket, og ligger godt i hånden. Selve styringen er dog lidt besynderlig: Tv-modtageren skal være det aktive vindue. Hvis et andet program er valgt, prøver den at betjene dette i stedet. Til gengæld skal der ikke installeres eller startes et særligt program.

Plextor PX-TV420U er ikke den billigste måde at få tv- og videosignaler ind i pc'en. Men billedkvaliteten modsvarer prisen, og det er et ekstra plus, at man kan gemme direkte i brugbare videoformater, som MPEG1, 2, 4 og DivX endda i flere forskellige kvaliteter.

Fakta

Plextor PX-TV402U

+ Udmærket tv-modtagelse
+ Laver MP4 og DivX direkte
+ Kan optage direkte på dvd
- Lidt klodset fjernbetjening
- USB er af og til for langsom

Ingram Micro henviser til nærmeste forhandler
på tlf.: 45 16 56 00

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Komplet kontrol over harddisken

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her