Cookie- og privatlivspolitik


Plextor PX-EH25L

Smart, lydløst og færdigpakket netværksdrev, lige til at sætte i stikket og bruge. Plextors net-harddisk er så diskret, at den godt kan klare at stå i stuen i en snæver vending.

Set til:

2.100,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Hvis huset rummer flere computere, er det praktisk at have et fælles lager til de filer, som alle skal bruge fx MP3-musik, digitalbilleder og breve. "I gamle dage" fik en udrangeret pc ofte lov til at stå i et skab og fungere som filserver. Nu er det nok at sætte en harddisk med indbygget filserver til netværket.

Plextor PX-EH25L er en ekstern 250 gigabytes harddisk til at slutte til netværket. Alt er færdiginstalleret og klar.

Plextor-harddisken er let at komme i gang med. Også selv om man er begynder i netværkskunsten. Indtast navnet på den i netværksenheder og slut den til. Så er man i gang.

Der er gjort lidt ekstra ud af designet. Faktisk så meget, at drevet næsten kan kaldes elegant. Når den står på en hylde, ser man kun en smal sort søjle med en grøn lysdiode. Det bedste er dog, at drevet i modsætning til de fleste eksterne harddiske er stort set lydløst. Først når alt andet udstyr er slukket, kan man høre dens snurren.

Indbygget server
Disken er beregnet til at være tændt hele tiden. Man må ikke bare trække strømstikket ud. Men opstart og nedlukning (der sidder jo en lille server inden i) er i øvrigt enkel. Nær man tænder eller slukker, bruger drevet 15-20 sekunder, før den er klar.

Der er indbygget en printerserver i enheden, så husets almindelige USB-printer kan sluttes til og fungere som netværksprinter. Praktisk.

Prisen på ca. 2100 kr. er dyrere end de mere gør-det-selv-prægede løsninger. Men du får alting færdigt og lige til at koble til. Og så ser den godt ud. Og det er nok et par hundrede ekstra værd.

Fakta

FAKTA

Plextor PX-EH25L

+ Kræver ingen opsætning
+ Elegant at se på
+ Næsten lydløs
+ Indbygget printerserver
- Lidt dyrere

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pinnacle PCTV nano stick ultimate

Pinnacle PCTV nano stick ultimate

Hvis man er inden for rækkevidde af en tv-sender og har en rimelig kvik computer er Pinnacle PCTV nano stick ultimate en fiks genvej til at se tv på sin pc.

Læs mere

Free Loader

Free Loader

Når det virker, er det suverænt, men vi kunne fx ikke oplade en LG-mobiltelefon.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her