Cookie- og privatlivspolitik


Plextor PX-B900A

PX-B900A fungerer fint, men prisen er direkte vanvittig!

Set til:

5.999,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Vi står foran en kommende format-krig, og slaget står mellem de to formater Blu-Ray og HD-DVD, som begge kandiderer til at afløse dvd'en. Og nu har Plextor med deres første Blu-Ray-brænder kastet sig hovedkulds ind i kampen.

Blu-Ray er smart fordi, at dette format kan indeholde op til 25 GB data på en enkelt skive (fem gange mere end en dvd), og umiddelbart er der ikke nogen synlig/mærkbar forskel på Plextors nye drev og andre almindelige dvd-drev - man kan bare montere det i pcen, og så virker det. Drevet er ud over at kunne brænde Blu-Ray også i stand til at brænde dvd'er og cd'er, men det er Blu-Ray-delen som er interessant. Hastigheden er dog ikke specielt god, og det tager lige over tre kvarterer at fylde en skive med 25 GB blandet data.

Økonomisk set er der overhovedet ingen fordel i at købe Plextors Blu-Ray-brænder lige nu, og for samme beløb som brænderen plus en enkelt tom Blu-Ray-skive koster (ca. 150 kroner), kan man købe et almindeligt dvd-drev og lige omkring 3650 tomme dvd-skiver - og vælger man denne model i stedet, får man 17155 GB lagerplads mod Blu-Ray-skivens 25 GB. For 6000 kroner kan man i virkeligheden også købe verdens lækreste eksterne harddisk med en kapacitet på over 1000 GB.

Hvilke af de to standarder (Blu-Ray og HD-DVD), som vinder formatkrigen, er endnu svært at spå om, men med den vanvittige pris er valget let: behold den gamle dvd-brænder lidt endnu og se tiden an.

Fakta

Plextor PX-B900A

Skriver flg. medier: BD-R (2x), BD-RE (2x), DVD+R (8x), DVD+R DL (4x), DVD-R (8x), DVD-R DL (4x), DVD+RW (8x), DVD-RW (6x), DVD-RAM (5x), CD-R (24x), CD-RW (16x)

  • Understøtter Blu-Ray

  • Nem at montere/installere

  • Medfølgende brænderprogram

  • Blu-Ray-medierne er dyre

  • Alt for høj pris

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ leverer en god og simpel tyverialarm, som er nem at sætte op, men prisen er lige i overkanten.

Læs mere

Skriv PDF-filer

Skriv PDF-filer

CutePDF lægger sig som en ekstra printer i Windows, så du kan gemme enhver fil i PDF-format blot ved at udskrive den til printeren ved navn CutePDF.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her