Cookie- og privatlivspolitik


Plextor ConvertX PX-AV200U

Denne simple konverter laver hurtigt den gamle bunke videobånd om til dvder og endda til en rimelig pris.

Set til:

499,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Et af de mange gode spørgsmål vi ofte får stillet her på redaktionen er, hvordan man nemmest muligt lægger de gamle videobånd ned på dvd. Med ConvertX PX-AV200U giver Plextor den mest brugervenlige løsning på lige netop det spørgsmål, for her tilslutter man bare videoen, trykker på den store røde optageknap i den medfølgende software, og så optager systemet videoen direkte på dvd.

Rent fysisk er konverteren bare en lang ledning med en æske på midten. I den ene ende sidder et USB-stik, som skal tilsluttes pcen, og i den anden ende sidder der fire indgange (S-video, komposit, og to lydindgange), og det er her, den gamle videobåndoptager eller videokameraet tilsluttes.

Det medfølgende program Presto! Digital Converter gør hele operationen hamrende simpel. Selv uden forhåndskendskab til video- og lydformater opnås et glimrende resultat. Dog bør man med det samme indstille programmet til at optage videoen i allerhøjeste opløsning, for ellers kan resultatet blive meget kornet, og specielt når det vises på en stor skærm. Dette gøres med et snuptag inde i programmets opsætning (virkelig nemt). Man behøver heller ikke engang fortælle programmet, hvilken dvd-brænder der sidder i pc'en, for den finder selv ud af det.


Hvis man fx vil lave flere dvd-kopier af hjemmevideoen, når nu man alligevel er i gang, kan også det lade sig gøre. Her skal man bare vælge at programmet skal gemme optagelserne på pcen i stedet for at brænde dem direkte på dvd, for så kan man lave lige så mange kopier man vil, efter at videoen er hentet ind på pc'en.

Fakta

Plextor ConvertX PX-AV200U

  • Rimelig pris

  • Brugervenligt program

  • Understøtter de gamle analoge standarder

  • Fylder ingenting

  • Brænder direkte på dvd

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her