Cookie- og privatlivspolitik


Playstation 3

PlayStation 3 er en potent spillemaskine, hvor det specielt er grafikken i HD-kvalitet, der er trækplasteret.

Set til:

4.800,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

PlayStation 3 er en potent maskine fra den nyeste generation af spillekonsoller til dagligstuen, hvor det specielt er grafikken i HD-kvalitet, der er trækplasteret. Men PlayStation 3 vil samtidig gerne være det digitale underholdningcenter i hjemmet, der både håndterer musik, fotos og film på såvel DVD som de helt nye Blu-ray-skiver.

PlayStation 3 er en meget ny konsol, og plages derfor af en række børnesygdomme. Konsollens styresystem bør fx opdateres i samme sekund, man har den pakket ud af kassen, så de værste fejl rettes og bagudkompatabiliteten med PlayStation 2 spil højnes.

Opdateringen kræver en internetforbindelse, men den får man brug for alligevel, da det med PlayStation 3 er gratis at spille online mod andre eller surfe på internettet om end i en lettere amputeret browser. Set i forhold til Microsoft Xbos 360s onlinemuligheder halter Sony imidlertid stadig bagud, hvad angår såvel brugervenlighed som indhold.

PlayStation 3 er forsynet med en 60 GB harddisk, som foruden at gemme savegames også benyttes til at opbevare fotos og musik. I teorien kan fotos og musik kopieres direkte fra det digitale kamera eller iPoden til konsollen i praksis virker det ikke altid. Til gengæld fungerer det fint at kopiere musik direkte fra musik cder, desværre gør brugerfladen det svært at overskue musiksamlingen.

Såvel fotos som musik kan også hentes ind fra hukommelseskort eller USB-nøgler, men betjeningen er i den forbindelse klodset.

PlayStation 3 har potentialet for at blive den ultimative spillekonsol for hele familien, men den skal lige have tid til at modnes.

Vent mindst et halvt år med at investere i maskinen, så er prisen faldet, der er flere gode spil på markedet og Sony har forhåbentligt fået bedre styr på såvel konsollens styresystem som onlinemulighederne.

Fakta
  • Fantastisk spilgrafik

  • Prisvenlig Blu-ray afspiller

  • Meget dyr spillekonsol

  • Gamle controllere understøttes ikke

  • Mangel på gode spil

Playstations hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pirater køber mest musik

Pirater køber mest musik

En ny norsk undersøgelse vender op og ned på de argumenter, som musikbranchen i årevis har brugt i kampen mod pirater på nettet. Piraterne er nemlig branchens kernekunder.

Læs mere

MSI NX8800GT T2D512E OC

MSI NX8800GT T2D512E OC

MSI NX8800GT leverer en utrolig høj ydelse og er alle pengene værd.

Læs mere

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her