Cookie- og privatlivspolitik


Plantronics Voyager 855

Hvis man går efter ergonomi, er Voyager 855 et glimrende valg. Hvis man derimod vil have god lyd, findes der bedre alternativer.

Set til:

819,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Plantronics Voyager 855 er det letteste Bluetooth-stereo-headset, vi har testet til dato. Med en kampvægt på sølle 16 gram og et snedigt design, mærker man ikke meget til det. Men lydkvaliteten under samtale er lav.

Designet er rigtig godt tænkt og udformet. Som udgangspunkt er headsettet af den slags, der bare skal sidde på det ene øre (passer til både højre og venstre) med en bøjle. Men én af de tre medfølgende bøjler har en ekstra øreprop siddende for enden af en 45 cm lang stofledning. Og så snart denne bøjle er fastgjort til headsettet, kan Voyager 855 bruges som Bluetooth-stereo-headset og afspille musik fra mobiler, der også understøtter denne standard.


Headsettet sidder rigtig godt og behageligt fast på øret. Bøjlerne kan vendes og drejes, og uanset øreform og størrelse, sidder det som klistret fast. Lydkvaliteten er desværre lav, og der er meget elektronisk støj i begge ender af samtalerne. Værst er det, når man samtaler med en anden mobiltelefon, hvor modtageren til tider lyder, som om han er meget langt væk. Lydkvaliteten, når man lytter på musik, er noget bedre, men der er stadig for meget diskant, og det stikker en smule i øret.

Fakta

Plantronics Voyager 855

  • Lav vægt

  • Sidder godt

  • Medfølgende ørepropper og bøjler

  • Høj pris

  • Lav lydkvalitet

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her