Cookie- og privatlivspolitik


Plantronics Voyager 520

Et smart headset som sidder behageligt og er nemt at betjene. Lydkvaliteten er hæderlig dog uden at imponere.

Set til:

575,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Plantronics nye bluetooth-headset er en fleksibel letvægter på bare 16 gram. Den smarte og bløde gummibøjle kan med et snuptag spejlvendes, så headsettet sidder lige godt på begge ører, og selv om det er småt i det, er det nemt at betjene.

Voyager 520 er et såkaldt in-ear-headset, hvilket betyder, at højttaleren stikker ind i øret i modsætning til at sidde uden på. Og i kombination med den gode bøjle, sidder det ret godt fast og falder ikke af, når man går.

Brugervenligheden er også god, og det er nemt at betjene funktionerne fra den ene knap, der sidder på ydersiden. Knappen fungerer både som tænd/sluk, kan tage telefonen eller lægge på, og så kan den også vippes op og ned og styre lydstyrken. Det bedste er dog, at det er ekstremt nemt at parre headsettet med mobiltelefonen - bare tænd det, og så henvender det sig selv.


Vores oplevelse med lydkvaliteten er, at den er god indenfor en rækkevidde på maksimalt fem meter - producenten lover ti meter, men det virkede ikke under testen. Under fem meter går samtalen klart og tydeligt igennem, og det er nemt høre, hvad der bliver sagt. Til gengæld oplevede modtagerne en svag susen under samtalerne, og det var uanset rækkevidden. Med headsettet følger en stikkontaktoplader, som kan tilsluttes en lille fin bordstander, og når man vil oplade batteriet, klikker man bare headsettet ind i bordstanderen, smart!

Fakta

Plantronics Voyager 520

  • Sidder behageligt

  • Nemt at parre med mobilen

  • Nemt at betjene

  • Begrænset rækkevidde

  • Svag susen hos modtageren

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Problemer med farverne

Problemer med farverne

Denne skærm efterlader et ret blandet indtryk. Den er solidt bygget og burde være rigtig god. Men farvebalance, betjening og kontrast falder igennem.

Læs mere

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD er en rigtig god skærm med digital tv-tuner og et hav af tilslutningsmuligheder. Vi anbefaler.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her