Cookie- og privatlivspolitik


Plantronics Pulsar 590A

Headsettet er i sig selv rigtig lækkert, men det er på det medfølgende ekstraudstyr, at det vinder!

Set til:

1.099,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Plantronics flotte trådløse Bluetooth-headset lyder rigtig godt og er ideelt til både mobilsamtaler og musikgengivelse, og så medfølger der en masse lækkert ekstraudstyr, som fx senderen, der gør, at man kan bruge headsettet trådløst med alle slags afspillere - også dem der ikke understøtter Bluetooth.

Pulsar 590A understøtter den nyeste Bluetooth A2DP-standard, hvilket gør det i stand til at afspille musik i stereo via Bluetooth og fjernbetjene visse af afspillerens funktioner som fx Afspil, Stop, Frem og Tilbage (kræver at afspilleren også understøtter Bluetooth A2DP), og rent teknisk fungerer det som en drøm og er meget nemt at betjene.

Lydkvaliteten afhænger i høj grad af hvilken tilslutning, man benytter sig af. Der medfølger et minijack-kabel i pakken, og hvis man slutter headsettet til afspilleren med det, er lydkvaliteten bedst. Tilsluttes det via Bluetooth kan man tydeligt høre, at lydsignalet er komprimeret. Diskanten hvæser, og der er lidt støj på - men det skyldes Bluetooth-forbindelsen og ikke headsettet.


Udover minijack-kablet medfølger også en lille snedig sender, som kan tilsluttes den almindelige hovedtelefonudgang på pc'en eller en hvilken som helst anden afspiller og sende lyden til headsettet via Bluetooth. Det er smart, for så kan man bruge det til meget mere end bare mobiltelefonen. Det eneste, der er lidt ærgerligt i den forbindelse, er, at man ikke kan bruge headsettets mikrofon sammen med pc'en - det er jo oplagt!

Ergonomien er ligeså god som teknikken, og ørebøfferne kan vendes og drejes i alle retninger, og omkredsen kan tilpasses, så det passer med alle hovedformer og størrelser.

Fakta

Plantronics Pulsar 590A

Medfølgende ekstraudstyr: Stikkontaktoplader, USB-oplader, Minijack-kabel, Bluetooth-sender, rejsetaske, bordstand til headsettet

  • God lyd

  • Medfølgende ekstraudstyr

  • Rimelig pris

  • Kan tilsluttes alle afspillere

  • God ergonomi

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Notesblok

Notesblok er et af de programmer, der altid følger med Windows. Programmet bruges til at redigere små tekster.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her