Cookie- og privatlivspolitik


Plantronics Discovery 975

Umiddelbart stritter der en løjerlig lille gummiløkke ud fra headsettets bløde ørestykke, men i virkeligheden er den med til at holde hele molevitten fast i øret, så headsettet ikke dratter ud, selv om man bevæger sig omkring.

Set til:

899,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Der følger flere ørestykker med i æsken, så størrelsen kan tilpasses individuelt, og så det er behageligt at have siddende i øret – og det er headsettet.

Men det er især lyden i Plantronics headset, der befinder sig godt i øret. Opkald går klart og tydeligt igennem, ligesom vi under testen oplevede, at folk i den anden ende af røret oplevede lydkvaliteten som fremragende – også når der var støj omkring headsettet. Plantronics benytter den såkaldte AudioIQ2-teknologi til at begrænse støj, hvor en ekstra mikrofon i headsettet opfanger støj og kompenserer for den.

Headsettet er samtidig udstyret med sin helt egen stemme, der gør opmærksom på, når fx Mute-funktionen slås til eller fra, eller når man bevæger sig uden for Bluetooth-forbindelsens rækkevidde og dermed er ved at miste kontakten til mobiltelefonen.

Hvor designet af Discovery 975 er traditionelt og forholdsvis diskret, så ligner den medfølgende mobile oplader desværre et levn fra 1970’ernes sminketasker. Men manglen på design til trods, så indeholder det lille læderetui batteritid til yderligere ti timers samtale, før man har behov for at hive den almindelige oplader frem. Opladeren benytter Micro-USB og er dermed fremtidssikret i forhold til de kommende standardopladere til mobiltelefoner.

Fakta

Både komfort og lydkvalitet er helt i top, men Plantronics halter bagefter på designfronten.

  • God komfort

  • Lydkvalitet i top

  • Mobil oplader

  • Micro-USB-oplader

  • Lille volumenknap

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Problemer med farverne

Problemer med farverne

Denne skærm efterlader et ret blandet indtryk. Den er solidt bygget og burde være rigtig god. Men farvebalance, betjening og kontrast falder igennem.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her