Cookie- og privatlivspolitik


Planlæg dit barns spilletid

Det populære online-spil World of Warcraft er blevet en besættelse for mange af dets spillere. Og er du nervøs for, at dit barn spiller for meget og måske endda pjækker fra skolen for at tilbringe tiden i den virtuelle verden, så giver World of Warcraft nu mulighed for at planlægge dit barns spilletid.

Flere og flere er begyndt at henvende sig til landets behandlingscentre, fordi onlinecomputerspil, som World of Warcraft, har overtaget deres hverdag. Der er især en del forældre, der ringer og fortæller, at deres børn ikke spiser, er oppe hele natten eller pjækker fra skolen, fordi de spiller onlinespil, lyder det fra Mikael Lund fra behandlingscenteret Majorgården til Urban i dag.

Et af de steder der behandler folk med sådan en afhængighed, er den private klinik Udviklingshuset i Karlebo. Her modtager de dagligt henvendelser om problemer med onlinespil. En times behandling i Udviklingshuset koster mellem 500 og 800 kroner, som skal betales fra egen lomme. Samfundet betaler nemlig ikke for behandling af computerspilsafhængighed.

Men man kan som forældre skride ind, før det kommer så vidt. World of Warcrafts udgiver, Blizzard, har nemlig udviklet muligheden for at skemalægge, hvornår der må spilles. Denne såkaldte ”Parental Control”, eller forældrekontrol, er et værktøj, der er designet til at give forældre og værger muligheden for at skabe tidsplaner for, hvornår deres børn spiller. På den måde kan man som forældre administrere adgangen til World of Warcraft fra enhver pc med en internetforbindelse (forudsat at man har adgangskoden til spilkontoen) og altså sætte en præventiv barriere, der forhindrer søvnlæse nætter eller pjæk fra skolen.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
D-Link DIR-655 Wireless N router

D-Link DIR-655 Wireless N router

D-links lover større rækkevidde og højere hastighed med deres nye router.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her