Cookie- og privatlivspolitik


Planet WRT-414 Wireless Router

Der er intet B&O-design over Planet-routeren. Men den virker perfekt og er proppet med relevant teknik.

Set til:

500,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Jeg skal indrømme, at indtil for en uge siden, havde jeg aldrig hørt om det taiwanesiske hardwarefirma Planet. Men undertegnedes uvidenhed til trods har de eksisteret i årevis og har nu senest lavet en bredbåndsrouter, som kan bringe alle husets pc'er på internettet på en gang, trådløst eller via kabel. Den maksimale hastighed på det trådløse net er 54 megabits i sekundet.

Har du mere end en pc, har du som oftest brug for en router. De fleste internetabonnementer giver nemlig kun adgang til, at en pc kan være på nettet ad gangen. Her er løsningen en router, som sørger for, at alle pcer på hjemmenetværket får sin egen adresse selv om udbyderen kun "ser" en enkelt computer.

WRT-414 er lige så grå og uprætentiøs som en flæskesteg. Den har absolut intet spændende over sig. En grå plasticboks med to rækker lysdisoder foran og en antenne samt fem netstik (et til bredbånd og fire til lokalnet).

Kun få indstillger nødvendige
Til gengæld udfører den sit job upåklageligt. Sæt den til bredbåndsstikket, og sæt husets computere til den. Så er der internet til alle. Skal man trådløst på nettet, er det dog nødvendigt med en smule opsætning. Men standardindstillingerne passer til de flestes behov med den undtagelsen, at man selv skal lukke netværket for uvedkommende og vælge en sikkerhedsnøgle.

For de avancerede rummer boksen et væld af funktioner, især til at forbedre sikkerheden. Disse er omtrent så tilgængelige, som det nu er muligt. Firewallfunktioner og MAC-filtrering bliver aldrig direkte folkeligt. Nogle steder er det dog unødigt svært at indstille sikkerhedsfunktionerne.

Men som helhed er Planet WRT-414 lige så nyttig og velfungerende, som den er kedelig at se på.

Fakta

FAKTA

Planet WRT-414

  • Let at sætte op

  • Masser af funktioner

  • Virker upåklageligt

  • Kedeligt design

  • Nogle funktioner er godt gemt

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pinnacle PCTV nano stick ultimate

Pinnacle PCTV nano stick ultimate

Hvis man er inden for rækkevidde af en tv-sender og har en rimelig kvik computer er Pinnacle PCTV nano stick ultimate en fiks genvej til at se tv på sin pc.

Læs mere

Free Loader

Free Loader

Når det virker, er det suverænt, men vi kunne fx ikke oplade en LG-mobiltelefon.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her