Cookie- og privatlivspolitik


Pioneer DVR-560H-K

En brugervenlig harddisk- og dvd-optager, som byder på nogle gode funktioner og muligheder. Men den har sine begrænsninger.

Set til:

3.049,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Pioneers harddisk- og dvd-optager giver nogle gode muligheder i tv-stuen. Vi er specielt begejstrede over, hvor nem den er at betjene, muligheden for at tilslutte det digitale videokamera og overspille hjemmevideoen hurtigt og gnidningsløst, og at den selv kan give musikfilerne, man gemmer på den, de rigtige navne. Men karakteren ender alligevel på 5, og det skyldes manglen på en digital tv-tuner, og at Pioneers tv-guide, Guide Plus+, ikke fungerer i Danmark - vil man optage en tv-udsendelse, foregår det på samme facon, som med den gamle videobåndoptager, hvor man manuelt skal indstille dato, tidspunkt og kanal. Gammeldaws!

DVR-560H-K kan afspille alle typer dvd'er og cd'er og de mest populære mediefilformater (mp3, wma, jpeg og DivX). Og som et praktisk plus kan den optage tv-udsendelser på harddisken, imens den afspiller dvd'er. Den indbyggede harddisk er på 160 GB og kan indeholde mellem 455 og 34 timers optagelser, afhængig af hvilken kvalitet man ønsker (der findes syv forskellige kvalitetsmuligheder).

Harddisk- og dvd-optageren har en tv-tuner, som kan modtage analogt jordbaseret tv. Men i løbet af 2009 vil denne signaltype blive erstattet af digital-tv, så allerede om et års tid, vil den være forældet. Man kan selvfølgelig tilslutte sin digitale tv-boks (fx kabel- eller satellitmodtager) via SCART og på denne facon alligevel optage tv. Men vi undrer os lidt over, at Pioneer overhovedet vælger at forsyne DVR-560H-K med en analog tv-tuner ... I den forbindelse vil vi nævne, at der findes flere harddisk/dvd-optagere i prisklassen, som leveres med både analog og digital tv-tuner.


Funktionaliteten fejler dog ikke noget, og med DVR-560H-K kan man både sætte den direkte fodboldkamp på pause, kopiere dvd'er som ikke er kopibeskyttede og tilslutte en USB-nøgle med de digitale feriebilleder og nyde resultaterne på fjernsynet. Som en ekstra smart detalje kan man også tilslutte det digitale videokamera via DV (mini-Firewire), og lægge optagelserne over på harddisken eller dvd. Det fungerer intet mindre end fantastisk. DVR-560H-K kan også tilsluttes HD-tv'et via HDMI og endda også opskalere kvaliteten fra det almindelige dvd-format til 1080p. Eneste fysiske skavank er, at den støjer en lille bitte smule.

Fakta

Pioneer DVR-560H-K

Harddisk: 160 GB
Tv-tuner: Analog
Afspiller: Dvd, cd, svcd, vcd, mp3, wma, jpeg, DivX
Optager: Dvd (+/-, RW, DL, DVD-RAM), cd, mp3, wma, jpeg, DivX
Indgange: 3 x S-video, 2 x USB, 1 x SCART, 1 x DV (mini-Firewire)
Udgange: 2 x S-video, 1 x komponent, 1 x HDMI, 1 x coaxial (digitallyd), 1 x SCART

  • Nem at betjene

  • Masser af tilslutningsmuligheder

  • Støjer en smule

  • Tv-guiden fungerer ikke i DK

  • Mangler digital tv-tuner

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pirater køber mest musik

Pirater køber mest musik

En ny norsk undersøgelse vender op og ned på de argumenter, som musikbranchen i årevis har brugt i kampen mod pirater på nettet. Piraterne er nemlig branchens kernekunder.

Læs mere

HP B8550

HP B8550

Høj brugervenlighed kom­bineret med flotte fotoprint i storformat gør printeren meget attraktiv.

Læs mere

MSI NX8800GT T2D512E OC

MSI NX8800GT T2D512E OC

MSI NX8800GT leverer en utrolig høj ydelse og er alle pengene værd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her