Cookie- og privatlivspolitik


Pioneer AVIC-S1

Bortset fra den høje pris og lidt forvirring omkring smutveje og andre spontane ændringer, er AVIC-S1 et positivt bekendtskab.

Set til:

5.699,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Denne håndholdte GPS-løsning fra Pioneer vækker blandede følelser. På den ene side er den lækker og nem at betjene, men på den anden side er det svært at stole 100 procent på den.

Én ting som man dog kan være helt stensikker på er, at AVIC-S1 både finder ud og hjem med usvigelig sikkerhed, dog ikke nødvendigvis ad samme rute. Det virker ofte, som om at den har problemer med at finde de korteste ruter ikke når man holder stille ved punkt A og indstiller punkt B, men hvis man tager en smutvej midt på ruten. Denne tester er i løbet af testugen blevet sendt ud på adskillige omveje, hvoraf den værste var 77 kilometer lang Hvis man tager en smutvej, og dermed tvinger GPSen til at genberegne ruten, bør man lige zoome ud, og tjekke at man ikke bliver sendt på skovtur.

Brugervenligheden er i højsædet. Den trykfølsomme skærm er god og skarp, og den indbyggede højttaler er ekstremt kraftig, hvilket gør, at man altid tydeligt kan høre GPSens kørselsinstrukser. En lækker detalje er, at AVIC-S1 kan kobles sammen med mobiltelefonen (via BlueTooth). På den facon kan man også bruge GPSen kraftige højttaler og indbyggede mikrofon til at tale i telefon med. Brugerfladen er baseret på Windows CE (Windowsudgave til håndholdt udstyr), og alt i alt virker AVIC-S1s styresystem godt og glidende.

Fakta

Pioneer AVIC-S1

Pioneer oplyser nærmeste forhandler på tlf.: 43 55 54 00

  • Kraftig højttaler

  • God brugerflade

  • Præinstalleret kort over Vesteuropa

  • Bliver forvirret

  • Høj pris

Forhandlerens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Logitech G25 Wheel

Logitech G25 Wheel

G25 er så imponerende flot lavet, at prisen nok er rimelig men høj er den.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her