Cookie- og privatlivspolitik


Pinnacle Studio Ultimate Version 12

Man bliver hurtigt god til Pinnacles videoredigeringsprogram, men i skrivende stund holder børnesygdommene karakteren nede.

Set til:

999,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Uanset om man er nybegynder eller øvet ud i hjemmevideo-produktion kan man få gode resultater med Pinnacles videoredigerings-program. Masser af effekter og muligheder samlet i en simpel brugerflade, og selv om vi stødte ind i flere småfejl, efterlod det et positivt indtryk.

Det er nemt at komme i gang med Studio Ultimate Version 12. Pinnacle vedlægger en god lille papirvejledning, som viser, hvordan man laver sin første film, og brænder den på dvd. Det giver en hurtig introduktion til programmet, og når man er sat ind i de grundlæggende manøvrer, såsom at få hevet optagelserne fra det digitale videokamera og over på pc’ens harddisk og placeret dem i tidslinjen, begynder det sjove. Både programmet og vejledningen er i øvrigt på dansk.

Der findes selvfølgelig et hav af forskellige effekter og filtre, som man kan krydre hjemmevideoen med, og noget af det nye i denne udgave af programmet er de to store plugins Magic Bullet og Boris Graffiti. Magic Bullet er et meget nemt og overskueligt værktøj, der kan lægge filtre på optagelserne og genskabe forskellige stemninger fra fx gulnede cowboyfilm, dunkle gysere eller de rå og kornede dogmefilm. Det bedste er, at Magic Bullet er nemt at finde ud af. Boris Graffiti er til gengæld et ret så avanceret (og svært) overskrift-program, hvor man fx kan lave animerede grafer og smarte overskrifter.


Vores oplevelse med Studio Ultimate Version 12, var en lidt blandet fornøjelse. På den ene side var det virkelig nemt at komme i gang med og at blive god til, men det opførte sig til tider lidt underligt. Nogle gange forsvandt billedet fra videoklippene, og det var kun lyden der var tilbage. Andre gange forsvandt nogle af hjælpeteksterne, og vi oplevede også at preview-vinduet stod og blinkede under afspilning. Problemerne forsvandt heldigvis, når programmet blev lukket ned og åbnet igen, men irriterende at arbejde med.

Fakta

Pinnacle Studio Ultimate Version 12

  • Nemt at komme i gang med

  • Medfølgende vejledning

  • Masser af effekter og filtre

  • Prøvevinduet er for småt

  • Virker ustabilt

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her