Cookie- og privatlivspolitik


Pinnacle Studio Plus 10

En videreudvikling af en i forvejen glimrende videopakke. Den kan i sig selv alt, hvad de fleste behøver og mere til. Synd, at Pinnacle så aggressivt prøver at sælge ekstra udvidelser.

Set til:

800,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Pinnacle Studio er et af de mest udbredte videoredigeringsprogrammer. Den nyeste version udmærker sig blandt andet ved at kunne arbejde i HDTV-format og andre moderne formater, fx videoklip fra mobiltelefoner.

Programmet kan gå hele vejen fra at grabbe video, over redigering og effekter, til at brænde den færdige film på en dvd eller en video-cd. Eller man kan gemme filmen i en fil. Det hele fungerer upåklageligt og overskueligt. Man kan også spille filmen til en videoudgang, hvis resultatet skal optages på VHS-bånd til familiens mest konservative medlemmer.

Du får virkelig meget for pengene med Studio Plus 10. Når installationen er slut, er der brugt fire gigabytes harddiskplads! Men det betyder ikke, at du har fået alt. Skal du fx vil bruge videoer i MPEG-format, må du en tur på nettet og registrere programmet. Samme sted ender du, hvis du klikker på specielle effektfiltre eller nogle af de mange forslag til dvd-menuer, der byder sig til. Du skal nemlig købe dem først. De fleste ekstrafunktioner koster 10-20 dollars stykket.

Det er i orden, at Pinnacle tager sig betalt. Og der er masser af gode funktioner og effekter til overmål i programmet uden at man skal købe ekstra. Men det ville være rart at slippe for hele tiden at få smækket købstilbud i synet.

Pinnacle Studio Plus 10 er en videreudvikling af en i forvejen både glimrende og populær videoredigeringspakke. Bortset fra de noget påtrængende kommercielle hensigter er der ingen fingre at sætte på programmet. Det gør, hvad det skal - og gør det rigtig udmærket til prisen.

Fakta

FAKTA

Pinnacle Studio Plus 10

FAKTA:
Boston oplyser nærmeste forhandler
på tlf.: 48 10 48 10

Programmet koster ca. 800 kroner i fuld udgave. Har du tidligere udgave af programmet i forvejen, kan en opgraderingsversion købes for omkring det halve.

  • Dansksproget program og (pdf-)manual

  • Let at bruge

  • Understøtter HDTV og surroundsound

  • Filtre og effekter i massevis

  • Mange uønskede købstilbud

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her