Cookie- og privatlivspolitik


Pinnacle SoundBridge Radio

Pinnacle har begået en smart lille "processorradio" uden nogen virkelig svage sider, bortset fra prisen, som er høj.

Set til:

3.000,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Stereoanlæg og potente ghettoblastere er imponerende, men der er nu alligevel noget over den ydmyge transistorradio, som man bare tænder for og lytter til. I køkkenet på skrivebordet eller som clockradio på sengebordet er den perfekt.

Pinnacle har lavet et apparat, som passende kunne bære betegnelsen "processorradio". For det er lige, hvad den er: En radio med en computer i maven. Den lille sorte boks ligner en gammeldags køkkenradio, der har gået til bodybuilding og er bulet kraftigt ud bagpå (så der er blevet plads til den indbyggede subwoofer).

Pinnacle SoundBridge Radio kan spille både gammeldags FM og AM-radio og internetradio. Den skal bare have adgang til et trådløst netværk med internetforbindelse. Pc'en behøver altså ikke være tændt for at høre netradio. Der er dog god grund til at starte computeren op alligevel. Radioen kan nemlig spille lydfiler fra harddisken over det trådløse netværk. Der er også et lille hul i siden på den til et SD-kort, så man kan blive vækket af sin yndlingsmusik.


Der må være noget psykologisk i det. For de MP3-filer, der som en triviel selvfølgelighed plejer at strømme ud fra pc'ens i øvrigt glimrende højttalere, lyder pludselig overraskende rene og klare gennem den lille radio. Måske fordi man fra barnsben er vænnet til skrattende radio og dårlig lyd fra apparater der ligner. Det er der ikke noget af her.

Det er ikke nogen lille opgave at bladre i nettets uendelige hav af lyd og musik. Og har man lagt musiksamlingen på harddisken, kan antallet af filer hurtigt blive uoverskueligt. SoundBridge Radio klarer opgaven overraskende godt. Faktisk er det lettere at finde rundt i musiksamlingen ved hjælp af radioens display end direkte på pc-skærmen. Det hjælper også, at radioen som en af de få hardwareenheder genkender Winamps .m3u-lister, så man ikke behøver lave nye afspilningslister.

SoundBridge Radio er et charmerende produkt, som er simpelt at bruge og let at blive forelsket i. Der kun et minus, og det er prisen, som er rimelig i forhold til den indbyggede teknologi, men skræmmende for noget, der ligner en køkkenradio.

Fakta

Pinnacle SoundBridge Radio

Boston oplyser nærmeste forhandler
på tlf.: 48 10 48 10

  • Spiller både FM, AM og IP

  • Godt overblik over medierne

  • Trådløs

  • Flot lyd for en bordradio

  • 3000 kr. for en super-clockradio?

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Notesblok

Notesblok er et af de programmer, der altid følger med Windows. Programmet bruges til at redigere små tekster.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her