Cookie- og privatlivspolitik


Pinnacle PCTV to go Wireless

Efter at have prøvet denne geniale tv-streamer er det svært at få armene ned!

Set til:

1.449,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Pinnacle PCTV to go Wireless kan videresende fjernsyns-udsendelserne inde fra stuen og direkte ud til pc'erne på netværket og sågar internettet. Det virker suverænt godt, og Pinnacle formår på bedste vis at gøre en avanceret og halvkringlet teknologi brugervenlig og letforståelig - her kan alle være med!

Kort fortalt handler teknologien om at videresende fjernsynskanalerne, så man kan få glæde af dem, uanset hvor man befinder sig i verden. Det kan fx være inde på kontoret, inde hos naboen eller på sommerferien i Spanien. Det eneste det kræver er, at Pinnacles lille boks (kaldet en slingboks) er tilsluttet et lokalnetværk og en bredbåndsforbindelse. Det er både smart og brugbart, men bemærk at den kun kan videresende én kanal ad gangen - hvis man fx sidder og ser melodi grandprix inde på kontoret og et andet medlem af husstanden skifter til Pippi Langstrømpe på Sveriges kanal 1, så skiftes melodi grandprixet altså ud med Pippi på alle de pc'er der streamer tv fra slingboksen.

Opsætningen er intet mindre end imponerende enkel, og så snart PCTV to go er tilsluttet satellit- eller kabel-boksen inde i stuen, og det medfølgende programmel er installeret på pcerne, er der fjernsyn! Slingboksen kan både videresende tv via kabelnetværk og trådløst netværk. Begge dele fungerer rigtig godt, og så længe der videresendes til det lokale netværk er billedkvaliteten ganske høj (MPEG-2). Hvis man logger på slingboksen via internettet er kvaliteten dog noget lavere.


Pinnacle PCTV to go kan også fjernbetjene satellit- eller kabelboksen inde i stuen. Det betyder, at man kan skifte kanal direkte fra softwaren på pc'en, så man slipper for at gå ind i stuen og gøre det. For at få fjernbetjeningen til at virke, skal den medfølgende IR-blaster, som i dette tilfælde er en lang tynd ledning med to infrarøde lamper siddende i enden, tilsluttes slingboksen og lamperne monteres ved tv-boksens infrarøde modtager. Det virker helt suverænt, og hvis tv-boksen ikke findes på den ellers ret omfangsrige liste i opsætningsguiden, kan man selv "lære" slingboksen at genkende fjernbetjeningens kommandoer - så kan alle os der har en gammel (og møgelendig) satellitmodtager også lege med. Fantastisk!

Fakta

Pinnacle PCTV to go Wireless.

  • Meget brugervenlig

  • God software

  • Nem opsætning

  • Kan fjernbetjene tv-boksen

  • Virker med det samme

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ leverer en god og simpel tyverialarm, som er nem at sætte op, men prisen er lige i overkanten.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her