Cookie- og privatlivspolitik


Pinnacle PCTV nanostick DVB-T ultimate

Pinnacle PCTV nanoStick er en fiks genvej til at se tv på en hurtig og kraftig pc.

Set til:

666,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Pinnacle PCTV nanoStick består af en ganske lille USB-nøgle med en digital tv-tuner, en lille antenne og noget software. Det lyder enkelt, og det er det også i de fleste tilfælde. Når programmet TVCenter Pro er installeret, stikker man USB-nøglen med tilhørende antenne i computeren og sætter programmet til at lede efter tv-kanaler. Hvis der er kanaler inden for rækkevidde, kan man se programmerne og optage dem. Det hele styres fra computeren eller med den medfølgende fjernbetjening. Ud over at optage og vise tv kan tv-softwaren også sende tv-programmerne via hjemmenetværket, så alle computere i huset kan modtage dem. Pinnacle leverer som regel vellykket computertilbehør, og nanoStick er ingen undtagelse. Hvis man er inden for række­vidde af en digital tv-sender, virker det upåklageligt. Og hvis man ejer en kraftig computer, går det også rigtig godt. Hvis man ikke er inden for række­vidde, eller hvis tv-signalet er for svagt, fryser tv-billedet eller bliver i bedste fald meget hakkende. Og hvis computeren ikke har kræfter nok (minimum en 2 GHz processor og 512 MB ram samt en 1 GB ledig plads på harddisken), så bliver resultatet praktisk talt ubrugeligt.

Den medfølgende antenne er forsynet med en praktisk magnet, så man kan sætte den fast, og man kan også tilslutte en almindelig antenne.

Fakta
  • Flot billedekvalitet

  • Lille USB-tuner

  • Kræver en kraftig pc

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her