Cookie- og privatlivspolitik


Pinnacle PCTV nano stick ultimate

Hvis man er inden for rækkevidde af en tv-sender og har en rimelig kvik computer er Pinnacle PCTV nano stick ultimate en fiks genvej til at se tv på sin pc.

Set til:

666,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Pinnacle PCTV nano stick består af en ganske lille usb-nøgle med en digital tv-tuner, en lille antenne og noget software. Det lyder enkelt, og det er det også i de fleste tilfælde. Når programmet TVCenter Pro er installeret stikker man usb-nøglen med tilhørende antenne i computeren, og så sætter programmet til at lede efter tv-kanaler. Hvis der er kanaler inden for rækkevidde, kan man se programmerne og optage dem. Det hele styres fra computeren eller med den medfølgende fjernbetjening. Nano stick’en er forberedt til at kunne modtage og optage tv-udsendelser i hd-format.

Ud over at optage og vise tv, kan tv-softwaren også sende tv-programmerne via hjemmenetværket, så alle computere i huset kan modtage dem.

Pinnacle har altid lavet tilbudt fikst computertilbehør, og nano stick’en er ingen undtagelse. Hvis man er inden for rækkevidde at en digital tv-sender, virker det upåklageligt. Og hvis man ejer en computer, der forholdsvis kraftig, går det også rigtig godt.

Er man ikke inden for rækkevidde eller hvis tv-signalet er for svagt, fryser tv-billedet eller bliver i bedste fald meget hakkende. Og hvis computeren ikke har kræfter nok bliver resultatet praktisk talt ubrugeligt. Den medfølgende antenne er forsynet med en magnet så man kan sætte den fast, og man kan også tilslutte en almindelig antenne.

Fakta
  • Flot billedkvalitet

  • Lille usb-tuner

  • kræver en kraftig pc

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD er en rigtig god skærm med digital tv-tuner og et hav af tilslutningsmuligheder. Vi anbefaler.

Læs mere

Acoustic Lab Zeta Matched 2.0

Acoustic Lab Zeta Matched 2.0

Zeta Matched 2.0 er flotte velspillende højttalere til en fornuftig pris.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her