Cookie- og privatlivspolitik


Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick

Fiks teknologi, men svær at udnytte i praksis, når man ikke kan modtage signalet. Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick er kompakt og smart. Desværre skuffer modtagelsen af DVB-signalet.

Set til:

700,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Digitalt tv er fremtiden. Men ikke nødvendigvis i form af en ny tossekasse i dagligstuen. Alternativet kan lige så let være en digital modtager til pc'en. Pinnacle har flere af slagsen på programmet, men PCTV Hybrid Pro Stick er den mest kompakte af dem.

Selve tv-modtageren er på størrelse med en (tyk) kuglepen, som i den ene ende har et antennestik og i den anden et USB-stik. Stik apparatet i porten, installer software, og tilslut den medfølgende bordantenne så er du kørende. Lettere kan det næsten ikke være.

Eller lettere burde det ikke kunne blive. Desværre er det alt andet end let at hente de forjættede digitale billedsignaler hjem til pc'en.

Testen fandt sted i Købehavn, et sted, hvor der normalt er masser af tv-dækning. Modtageren blev afprøvet på tre forskellige computere, både med den medfølgende antenne og med en tagantenne. Lige lidt hjalp det. De analoge kanaler gik udmærket igennem, men digitalkanalerne var ikke til at finde. Først oppe på en tagterrasse med direkte uforstyrret udsigt til sendemasten, en kilometer borte, lykkedes det at få signal på modtageren.

Softwaredelen af PCTV Hybrid Pro er omfattende. Ud over en lang og tung installation af drivere og mediecenter-software indeholder pakken også en begrænset udgave af Pinnacle Studio. Mediecenter-softwaren prøver med rimeligt held at efterligne funktionerne fra Windows Media Center. Der er mulighed for tidsforskydning og automatisk programguide. Man kan optage i direkte i MPEG1 og 2 samt i DivX, så optagelserne fylder ikke alverden på harddisken. Men softwaren kræver en kraftig pc for at køre nogenlunde glat. Der medfølger også en infrarød fjernbetjening med pakken, så man kan zappe på kanalerne i passende afstand.

Der er ikke i sig selv noget galt med Pinnacles DVB-modtager, men det er svært at anbefale at købe den, når man ikke kan bruge den til at modtage digital-tv med.

Fakta

Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick

+ Ultrakompakt og fiks
+ Både digitalt og analogt tv
+ Kan optage i MPEG 2 og DivX
- Ubrugelig digital modtagelse
- Tung software

Boston oplyser nærmeste forhandler
på tlf.: 48 10 48 10

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Endnu flere gratisprogrammer og gratis services

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige programmer - helt gratis. Komputer for alle har udvalgt de bedste til dig.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her