Cookie- og privatlivspolitik


Pinnacle PCTV DVB-T Flash Stick

PCTV Flash Stick er smart og brugervenlig men føles skrøbelig.

Set til:

749,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Pinnacles snedige USB-tv-tuner kan både modtage digitalt jordbaseret tv (DVB-T) og/eller bruges som ekstra lagerplads ligesom enhver anden USB-nøgle. Kombinationen af tv-tuner og lagerplads fungerer hamrende godt, og det smarteste er, at man kan gemme sine tv-optagelser direkte på tuneren. Men rent fysisk lader den en del tilbage at ønske.

Brugervenligheden er i top, og eftersom at driverne og det medfølgende programmel ligger gemt på tv-tunerens 1 GB store lagerplads, består den simple installationen i, at man bare propper tuneren ind i en ledig USB-port på pc'en, følger installationsguiden, der starter automatisk, og få minutter senere kan pc'en vise tv. Nemt og smart!

Første gang programmet TV-Center Pro åbnes, bliver man hjulpet godt igennem opsætningen og kanalsøgningen. Et mindre irritationsmoment ved kanalsøgningen er, at det ikke er muligt at se, om programmet har fundet kanaler, før det er helt færdigt med at søge - hvis den lille medfølgende antenne fx er placeret et sted, hvor den ikke kan "fange" signal, finder man altså først ud af det, når søgningen er afsluttet fire-fem minutter senere.


PCTV Flash Stick kan optage tv, og inde i TV-Center Pro's opsætning kan man vælge at gemme optagelserne i otte forskellige varianter af videoformaterne MPEG 1 og 2 og DivX. Optagelserne kan fx gemmes på harddisken, tv-tuneren eller brændes direkte på cd eller dvd. Bortset fra at opsætningsmenuen reagerer ret langsomt (og til tider er på grænsen til at fryse helt fast), er mulighederne nemme at betjene og overskue.

Pinnacle har gjort noget ud af den samlede pakke, der bl.a. tæller en lille smart fjernbetjening inklusive batterier, et kort USB-forlængerkabel og den lille stueantenne, som med sin kraftige magnet i bunden klistrer fast til enhver metaloverflade. Alle delene står kvalitetsmæssigt i skarp kontrast til selve tv-tuneren, som er alt for let i forhold til sin størrelse og som knager og knirker, når man håndterer den.

Fakta

Pinnacle PCTV DVB-T Flash Stick

  • Simpel installation/opsætning

  • Indbygget lagerplads

  • Nem tv-software

  • Føles skrøbelig

  • Menu reagerer langsomt

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
D-Link DIR-655 Wireless N router

D-Link DIR-655 Wireless N router

D-links lover større rækkevidde og højere hastighed med deres nye router.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her