Cookie- og privatlivspolitik


Photoshop Elements for fotografer

Udmærket hæfte om Photoshop Elements. Mange eksempler og en god og logisk opbygning.

Set til:

104,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Photoshop Elements for foto­grafer henvender sig, som titlen antyder, til hobbyfotografer, der gerne vil have endnu mere ud af deres digitale kamera, og som ejer billedprogrammet Adobe Photoshop Elements 7.

Photoshop Elements er en neddroslet og meget billigere version af flagskibet ­Photoshop. Gennem tiden er Elements-versionerne blevet mere og mere avancerede og kommer på visse områder op på siden af storebror. Derfor giver det også god mening at udgive et hæfte, der går tæt på Photoshop Elements.

Hæftet er ganske omfattende og behandler stort set alle aspekter af programmet, lige fra import af billeder til mere avanceret billed­behandling.

Teksten er opdelt i fire hovedafsnit, der behandler de fire hovedområder i Photoshop Elements, nemlig Import, Edit, Create og Share. Så hvis man læser hæftet fra ende til anden, vil man få en omfattende viden om programmet.

Forfatteren, Michael B. Karbo, fortæller om programmet på en måde, så de, der ikke i forvejen kender til Photoshop og Elements, sagtens kan være med. Navnlig redigeringsdelen er grundig, og det er vel også denne disciplin, der er den mest væsentlige for fotografer, der ønsker at forbedre deres billeder. Her får man en gennemgang af farvejustering, filtre, skarphed og diverse justeringer og effekter. Der er også eksempler på fotomontager, hvor ikke alle eksemplerne er lige overbevisende. Hæftets emner er visse steder opbygget som en slags kursusforløb, hvor man føres gennem en bestemt proces, og hvor man skal bruge bestemte billeder som eksempler. Disse billeder skal hentes på hæftets hjemmeside, som er oprettet til formålet.

Vi skal også lige have teorien på plads. Selv om forfatteren i et forord til det teoretiske kapitel indrømmer, at det kan virke lidt tørt, så er det nødvendigt. Vi mener dog nok, at man også bare kan nøjes med at følge de praktiske eksempler.

Fakta
  • Godt emne

  • Pædagogisk opbygget

  • Mange eksempler

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

D-Link DIR-655 Wireless N router

D-Link DIR-655 Wireless N router

D-links lover større rækkevidde og højere hastighed med deres nye router.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her