Cookie- og privatlivspolitik


Photoshop Elements 7

Billedbehandling i den absolutte topklasse med en masse smarte autofunktioner.

Set til:

775,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Hver gang Adobe udgiver en ny udgave af Photoshops mere rimeligt prissatte lillebror Photoshop Elements, er der kommet en række nye værktøjer samt gamle værktøjer, der nu er endnu bedre. Sådan er det også med den syvende udgave.

Photoshop er de facto standarden inden for professionel billedbehandling i en grad, så det at ændre på billeder, nu blot kaldes ”at photoshoppe” lige meget, hvilket værktøj man bruger. Men Photoshop er alt for dyrt og alt for kompliceret for folk, der bare vil forbedre deres digitale pletskud lidt, så derfor findes Photoshop Elements. Her kan man lave mange af de samme forbedringer, men bestemmer ikke helt så meget over de mindste detaljer, i stedet benyttes en lang række letforståelige ’Quick Fix’-menuer.

Blandt forbedringerne kan nævnes Photo Organizer, der holder styr på dine billeder. Her er der blandt andet kommet friteksøgning, så skriver man mor, så kommer alle de billeder, man har kaldt fx mor, mormor, morsomt eller mormon frem. Der er også kommet en masse muligheder for at dele sine billedsamlinger over nettet eller ved at printe bøger.

De hurtige værktøjer, der med et snuptag kan smelte en håndfuld billeder sammen til et flot panorama, har fået et par nye funktioner. Mest interessant er muligheden for at kombinere flere gruppefotos, så alle personerne smiler samtidig på det nye samlede billede. Hvis man har flere skud af samme motiv, kan man markere uønskede personer og få programmet til at fjerne dem automatisk – godt hvis der lige vandrer en japansk turist forbi, mens man fotograferer Eiffeltårnet.

Har man allerede Elements 6, så skal man tænke nøje over, om der er sket nok til at betale den høje pris en gang til, men for alle andre er Elements 7 lige sagen.

Fakta
  • Avancerede funktioner

  • Guidede autofunktioner

  • Forbedret billedorganisering

  • Quick Fix fikser det meste

  • Ingen dansk manual

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her