Cookie- og privatlivspolitik


Philips Wake-up Light HF3485

I Danmark er det meget mørkt om morgenen i vinterhalvåret, og det kan nogle gange føles som tortur at blive vækket af vækkeurets insisterende biplyde. Philips Wake-up Light kan være en hjælp.

Set til:

1.299,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Dén lille gene i livet forsøger Philips at gøre noget ved med deres Wake-up Light HF3485, der er en såkaldt skumrings­simulator.

Ideen er simpel: Man indstiller vækkeurslampen, der lyser ved op til 250 lux, til et daggry på fx 30 minutter. Så tiltager lyset fra lampen fra en halv time, før du skal op, og på alarmtidspunktet starter så en af de indbyggede lyde, fx naturtro fuglekvidder, mens den kunstige sol har nået sin maksimalstyrke. Og det virker. Denne tester, der normalt er ganske morgentræt, vågnede friskere og mere veloplagt – og uden bankende puls efter at være revet brutalt ud af søvnen af vækkeuret. Wake-up Light HF3485 kan også bruges som almindelig natlampe, ligesom du kan blive vækket af MP3-musik fra en hukommelsesnøgle eller den indbyggede FM-radio – du kan endda hente flere gratis naturlyde fra Philips’ hjemmeside. Når alarmen starter, skal man blot tappe et sted på skærmen med en finger for at aktivere snooze.

Det største irritationsmoment er dog det lille display og indstillingsmetoden, der mindede om en VHS-maskine fra 1983. Vi måtte opgive at finde ud af indstillingerne uden først at have læst manualen. Det kan gøres meget mere intuitivt og mindre besværligt – måske med et bedre display end et fra en gammel clockradio. Til gengæld er der intet dårligt at sige om lampens funktioner, når man først har fundet ud af knapperne.

Fakta

Meget skarpt lys og god simulering af daggry – men besværlig at indstille.

  • Kraftigt lys

  • Kan afspille MP3-musik

  • Besværlig at indstille

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ leverer en god og simpel tyverialarm, som er nem at sætte op, men prisen er lige i overkanten.

Læs mere

Skriv PDF-filer

Skriv PDF-filer

CutePDF lægger sig som en ekstra printer i Windows, så du kan gemme enhver fil i PDF-format blot ved at udskrive den til printeren ved navn CutePDF.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her