Cookie- og privatlivspolitik


Philips SPM7800/10

Der er noget særligt ved denne elegant designede mus fra Philips. De sammenbyggede knapper og et berøringsfølsomt “øje” giver den et særpræget udseende.

Set til:

495,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Undersiden af musen har en tænd/sluk-knap med hele tre indstillinger: slukket, tændt og 360 grader. Den sidste indstilling skifter musens funktionsmåde, så glidefladen flytter musemarkøren, ligesom glidepladen i bærbare computeres indbyggede mus.

Underpladen kan tages af med et lille klik og giver adgang til de to AAA-batterier samt en ganske minimal adapter til USB-porten. Det er en praktisk størrelse på mere end én måde: Ikke bare kan adapteren transporteres inde i musen, den er også lille nok til at blive siddende i en bærbar, som er pakket ned i en taske.

Som almindelig mus fungerer den udmærket. Den styrer præcist, og vi var ikke i stand til at finde et underlag, der gav laseren problemer. Den sammenbyggede knap er ikke vores livret, for kommer fingeren for tæt på midten, bliver den sværere at trykke ned, men ikke decideret genstridig. Det glatte “rullehjul” fungerer fint efter lidt tilvænning.

Mere tilvænning skal der dog til for at bruge 360-graders-funktionen. Selv om det teknisk set fungerer upåklageligt, er det svært at styre musemarkøren med den lille glideplade. Desuden kræver det nogle ekstra kræfter i fingrene at klikke på en mus med den samme hånd, den ligger i. De fleste vil nok foretrække at bruge musen på en eller anden overflade, så tingene er lidt mere under kontrol. Alt i alt fungerer denne smarte mus glimrende, selv om det nok er begrænset, hvor nyttig 360-graders-funktionen er.

Fakta

• Type: Laser, trådløs
• Opløsning: 1200 dpi
• Batterier: 2 x AAA
• Tilslutning: USB

  • Smart design

  • Funktionel

  • Dyr

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Notesblok

Notesblok er et af de programmer, der altid følger med Windows. Programmet bruges til at redigere små tekster.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her