Cookie- og privatlivspolitik


Philips SPD5115cc

Philips' eksterne harddisk giver en brugervenlig oplevelse helt uden problemer. Og med de medfølgende kabler og det gode backup-program får man lidt ekstra for pengene.

Set til:

1.299,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Philips SPD5115cc er lige til at pille ud af æsken og bruge. Kapaciteten er på 250 GB, og den kan tilsluttes pc'en (eller MAC'en) via USB 2.0 eller Firewire. En lækker detalje er, at der medfølger kabler til begge tilslutningstyper. Fra fabrikkens side er harddisken forberedt, så man hverken behøver at partitionere eller formatere den - bare tilslut den pc'en, og så er den klar til brug.


SPD5115cc er lidt voldsom i det. Den er kæmpestor (22 cm lang, 14 cm høj og 5 cm bred) og er tung som en mursten. Men den er meget stille, og det er et plus. Selv når den knokler løs med at kopiere, kan man næsten ikke høre den.

Med i pakken følger backup-programmet BackItUp fra Nero. Programmet er ekstremt nemt at anvende, og ved hjælp fra den indbyggede guide kommer man i gang med at sikkerhedskopiere med det samme. Programmet kan også lave incremental-backup, som er en funktion, der kun sikkerhedskopierer de filer, der er ændret siden sidste backup så slipper man for at fylde harddisken op med de samme data i flere forskellige sikkerhedskopier.

Prismæssigt ligger SPD5115cc i midten af feltet for eksterne harddiske med samme kapacitet. Men her får man både to forskellige kabler og et godt backup-program med, så prisen er faktisk lidt bedre end rimelig.

Fakta

Philips SPD5115cc

  • Støjsvag

  • Medfølgende kabler

  • Diskret design

  • Brugervenlig

  • Stor

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

D-Link DIR-655 Wireless N router

D-Link DIR-655 Wireless N router

D-links lover større rækkevidde og højere hastighed med deres nye router.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her