Cookie- og privatlivspolitik


Philips SPC900NC PC Camera

Philips har lavet et fint kamera med en masse spændende funktioner, som er utrolig lette at bruge. Billedkvaliteten halter, og prisen er høj, men de medfølgende programmer imponerer.

Set til:

575,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Philips sorte sag er ganske nydelig af udseende og består af en bevægelig fod, et rundt kamerahus og en linse, der kan vippes op og ned for bedst at finde ansigtet foran skærmen.

Det solide USB-kabel i kombination med den lette fod kan dog være et problem. Kameraet sidder ikke fast og bliver let skubbet af ledningen, hvis man ikke holder denne helt bag skærmen.

Billedkvaliteten er langtfra den bedste, men til gengæld har kameraet en del andre smarte funktioner, der trækker op. Med kameraet følger programmet SIPPS, der er buddet på IP-telefoni fra folkene bag Nero-brænderprogrammet. Bruger man programmet til videochat, koster det ikke noget, men alligevel medfølger der en kode til gratis taletid. Dejligt! Kameraet har også en god medfølgende software, som på elegant vis giver adgang til alle dets funktioner såsom overvågning (med en præcis bevægelsessensor) og webkamera. Kameraet har mange indstillingsmuligheder, bl.a. en ganske effektiv funktion, der følger dit ansigt.

Vil man se, hvad kameraet ser, fra en computer på internettet, så medfølger programmet MioNet, der giver andre adgang til dit kamera (eller andre dele af din pc, som du vælger). Det virker rigtig godt, men kræver desværre, at de også henter og installerer programmet.

Fakta

Philips SPC900NC PC Camera

  • Nemt at sætte op

  • Gode programmer

  • Bevægelsessensor

  • Følger ansigtet

  • Letvægtsfod

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her