Cookie- og privatlivspolitik


Philips powerline ethernet adapter starter pack SYK5600

SYK5600 er en brugervenlig netværksløsning men ingen erstatning for et trådløst netværk.

Set til:

949,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Med denne pudsige netværkspakke fra Philips kan man lynhurtigt lave det almindelige ledningsnet i hjemmet om til et pc-netværk - bare put adapterne i hver deres stikkontakter, tilslut en pc til hver af dem (eller evt. et modem), og så er der forbindelse!

Adapterne kan fx lave netværk mellem to pc'er, men det mest oplagte er, at forbinde den ene adapter til modemmet/routeren, for så kan man via den anden, få pcen på internettet fra en hvilken som helst stikkontakt i hjemmet. Vi vil lige nævne, at adapterne også kan købes i løs vægt, og at de koster omkring 550 kroner stykket.

Umiddelbart fungerer systemet fint, men jo længere adapterne sidder væk fra hinanden, desto langsommere bliver overførslen. På indpakningen står der, at de kan levere en overførselshastighed på 85 Mbit i sekundet, men den holder overhovedet ikke. Da vi testede dem, lykkedes det os kun at opnå en hastighed på 20 Mbit i sekundet - og på det tidspunkt sad de begge i den samme stikdåse. Efterfølgende flyttede vi vores test-pc ud i køkkenet og testede overførselshastigheden fra en stikkontakt der - og resultatet var 4,5 Mbit i sekundet. Da vi nåede ind i stuen, som ligger længst væk fra test-kontoret, røg hastigheden til tælling med sølle 1,2 Mbit i sekundet.


Rent fysisk er adapterne kæmpestore og en smule primitive i det. De er så brede, at det kan være svært at få plads til andre strømstik ved siden af dem. Og når det nu er, at de skal tilsluttes en stikkontakt (og optager to-tre pladser i en stikdåse), er det egentlig underligt og irriterende, at de ikke har et stik siddende på ryggen, så man fx kunne tilslutte pcens strømstik til dem.

Fakta

Philips powerline ethernet adapter starter pack SYK5600

  • Ekstremt brugervenlige

  • Nem installation

  • Følsomme overfor afstand

  • Store og klodsede

  • Meget høj pris

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Logitech MX Revolution

Logitech MX Revolution

Hjulet er det revolutionerende omdrejningspunkt på en mus, der gør pc-arbejde nemmere.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her