Cookie- og privatlivspolitik


Philips PicoPix PPX-1430

Det er en forbløffende projektor fra Philips, vi har fat i her. Med en størrelse på blot 10 x 10 centimeter fylder den så lidt, at den sagtens kan smutte ned i en taske.

Set til:

1.827,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

I pakken er en lille fjernbetjening, en ministrømforsyning, en trefod samt tre kabler: Der er et kabel til lyd og kompositvideo, et USB-kabel til opladning og dataoverførsel samt en forlænger til tilslutning af USB-nøgler. Der er intet VGA-kabel til at forbinde til en pc.

Der er en kortlæser til SD-kort i projektoren og to gigabytes intern hukommelse til billeder, film og musik. En udgang til højttaler eller hovedtelefoner er et godt supplement til den indbyggede højttaler.
Den lille fjernbetjening er den bedste måde at styre projektoren og dens indbyggede menu på. Menusystemet er på dansk og meget logisk opbygget, så det ikke bliver noget problem at finde rundt i mulighederne. Fjernbetjeningen har også direkte styring af lyd og lys.

I betragtning af størrelsen er lysstyrken ganske pæn. Om dagen rækker det til et billede med en diagonal på op til en halv meter, og i mørklagte rum kan man få et fint billede på op til to meter. Billedkvaliteten er fin, så længe omgivelsernes lys ikke er for stærkt. Men vi observerer en irriterende regnbueeffekt, især i kontrastrige sort-hvide billeder. Her falder det hvide fra hinanden i rød, grøn og blå.

Læs endnu flere test og nyheder
Bestil Komputer For Alle

Fakta

• Opløsning: 800 x 600 pixels
• Lysstyrke: 30 lumen
• Skærmstørrelse: 13-205 cm
• Batteritid: 100 minutter
• Mål: 10,0 x 10,0 x 3,2 cm
• Videoformater: AVI, MOV, MP4, MKV, FLV, TS, M2TS, SWF
• Billedformater: JPEG, BMP, PNG, GIF, TIFF
• Lydformater: MP3, WAV

  • Kompakt

  • Indbygget filmafspiller

  • Batteridrift

  • Mangler VGA-kabel

  • Problemer med farver

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Hama TravelDrive Mobile 1000 & 1

Hama TravelDrive Mobile 1000 & 1

TravelDrive 1000 & 1 er en gedigen lille kortlæser, som læser over ti forskellige typer hukommelseskort - desværre bare ikke CompactFlash.

Læs mere

Billedkomprimering

Der er meget stor forskel på, hvor meget et billede fylder i forskellige formater. De fleste billeder, du arbejder med på computeren, kaldes bitmap-billeder og består af en hel masse små lysende firkanter på skærmen, kaldet pixels. Både JPG-, GIF- og BMP-billeder er bitmap-billeder og indeholder oplysninger om, hvilken farve hver pixel i billedet skal have. Men alligevel fylder GIF og JPG langt mindre, fordi de bruger en teknik til at komprimere billedet.

Læs mere

Amitech Bluetooth højttaler 470

Amitech Bluetooth højttaler 470

Har du brug for en trådløs højttaler, er Amitechs løsning god – men dog lidt kostbar.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her