Cookie- og privatlivspolitik


Philips Moda 248C3LH

Pc’ens skærm må gerne se godt ud. Og som stuens fjernsyn skal den også have HDMI-indgang, så du både kan se HD-video fra en Blu-ray-afspiller og udnytte skærmens opløsning, når du tilslutter en pc.

Set til:

2.240,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Disse trends lever Philips nye Moda-serie fint op til. Skærmen er forholdsvis flad, har en helt sort ramme foran og er hvid på bagsiden. Det hele står og balancerer på en spinkel fod i stål.

Tilslutningerne sidder lidt højt, og det skæmmer designet en smule, når der stikker tykke kabler ud her. Ergonomien er heller ikke helt gennemtænkt, for skærmen står på en blank og smart designerfod. Foden tillader godt nok, at du kan vippe skærmen lidt op og ned, men du kan ikke hæve eller sænke skærmen. Heldigvis er standardhøjden god til de fleste.

Skærmen har en lovet responstid på blot to millisekunder, og vi fik da også fine klippefaste billeder, både da vi spillede hurtige bilspil som Need For Speed og så en HD-film. Generelt er billedet skarpt og roligt, men det mangler lidt dybde i farverne. Skærmen kan med fordel bruges som tv, hvor især HD-billeder står meget rent og skarpt. Er der tale om et almindeligt tv-signal, er kvaliteten under middel, og vi savner den skarphed i billedet, som et tv normalt har. Bruger man sin Moda-skærm som tv, kræver det også eksterne højttalere, da skærmen ingen indbyggede har, selv om en af fordelene med HDMI- frem for DVI-tilslutning netop er, at der også er lyd i kablet.

Til prisen får man en moderne og ikke mindst moderigtig skærm, men ergonomien skuffer. Billedkvaliteten er gennemsnitlig, så vi kan ikke give en helhjertet anbefaling.

Læs endnu flere test og nyheder
Bestil Komputer For Alle

Fakta

• Størrelse: 23,6 tommer
• Opløsning: 1920 x 1080
• Tilslutninger: 2 x HDMI,
1 x VGA
• Lyd: Nej
• Responstid: 2 ms
• Lysstyrke: 300 cd/m2
• Betragtningsvinkel: 170/160 grader.

  • Unikt design

  • God til hurtige spil

  • Ergonomien er ikke i top

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Komplet kontrol over harddisken

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her