Cookie- og privatlivspolitik


Philips GoGear HDD6320

GoGear giver samlet set en overvejende positiv oplevelse.

Set til:

2.340,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Philips nye medieafspiller kan to ting: afspille musik og vise billeder og den er rigtig god til begge dele. Og med en forrygende kapacitet på 30 GB kan man nærmest have hele sin musik- og billedsamling med sig under armen på én gang!

Designet er lækkert og brugervenligt men en lille smule upraktisk. Nede under det skarpe display, sidder menuens berøringsfølsomme knapper, som lyser op, når afspilleren er tændt, og som reagerer rigtig godt. Bedst er scrollfeltet, som sidder i midten, hvor man med et blødt tommelfingerstrøg kan bladre rundt mellem sangene og billederne. Men den spejlblanke overflade er ekstremt følsom overfor fedtfingre og i kombination med de berøringsfølsomme knapper, kommer man til at bruge ret meget tid på at pudse den. De eneste funktioner, som ikke betjenes fra de berøringsfølsomme knapper er tænd/sluk og volumenkontrollen, der sidder på siden, og som i øvrigt føles lidt døde og løse i det.

Når det kommer til overførsel af musik og billeder, er afspilleren primært beregnet til brug med Windows Media Player. En smart funktion i den forbindelse er, at Media Player automatisk kan synkronisere afspillerens indhold af musik og billeder med Media Players eget mediebibliotek. Med andre ord kan man bare tilslutte afspilleren pcen, åbne Media Player og klikke på Synkroniser, og så kopieres mediebiblioteket over på afspillerens harddisk. Nemt!

Brugeroplevelsen er generelt rigtig god, og det skyldes især, at menuen reagerer lynhurtigt. Selv når man bladrer rundt mellem datatunge billeder i meget høj opløsning, går det stærkt, og der er stort set ingen ventetid. Det eneste negative vi oplevede var, at afspilleren frøs flere gange undervejs i testen. Heldigvis var den nem at få gang i igen, men Philips bør løse problemet hurtigst muligt.

Fakta

Philips GoGear HDD6320

Kan afspille WMA- og MP3-filer og vise JPG-billeder

  • Flot design

  • Nem overførsel af data

  • Meget stor kapacitet

  • Modtagelig overfor fedtfingre

  • Fryser en gang i mellem

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her