Cookie- og privatlivspolitik


Philips 32pf9731d

32PF9731D er et godt fjernsyn, men der mangler de finesser der gør Hitachis 9700 til et bedre valg til cirka samme pris.

Set til:

11.199,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Philips har deres eget system til at slippe af med pixellerede kanter, kaldet Pixel Plus. I dette tv er det den nyeste udgave af teknologien, kaldet Pixel Plus 3 HD, og den gør et godt stykke arbejde. Hvor mange af de andre har store vanskeligheder med et almindeligt tv-signal, klarer Philips-fjernsynet det uden større problemer.

Detaljerne på Philips-tvet er absolut velgennemtænkte for eksempel er en digital lydudgang en rigtig god idé, når fjernsynet kan modtage digitale signaler på den måde får man den rene digitale lyd hele vejen ud i stereoanlægget.


Philips har i nogle år prøvet at sælge Ambilight som lidt af en revolution for oplevelsen af at se tv. I praksis fungerer Ambilight ved, at fjernsynet kaster lys bagud hele vejen rundt, hvilket svarer til det, der sker på billedet, og det skulle give en mere behagelig tv-oplevelse. Det er en smagssag, om man kan lide Ambilight, så det er noget, man skal afgøre med sig selv, om man vil betale for.

Fakta

Philips 32pf9731d

Philips oplyser nærmeste forhandler på tlf. 33293333

  • God billedkvalitet

  • Digital og analog tuner

  • Kortlæser

  • 2 HDMI-indgange

  • Digital lydudgang og -indgang

www.philips.dk/

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her