Cookie- og privatlivspolitik


Philips 23ITISB

Denne skærm fra Philips kan uden videre bruges som pc-skærm eller fjernsyn.

Set til:

2.090,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Der er VGA- og HDMI-indgange til computer og spillekonsoller og hele fire indgange til videosignaler. Tuneren klarer både analoge og digitale MPEG-4-kodede udsendelser, så fjernsynet er kompatibelt med både gammeldags og fremtidige tv-signaler.

Der følger en lille guide med samt en dansk manual, der på blot 21 velillustrerede sider giver et godt overblik over tilslutning og brug. Fjernbetjeningen er godt designet med gode og logisk grupperede knapper, og skærmens menu­system er nemt at finde ud af. Knapperne på siden af skærmen kan også bruges, men de fleste vil nok foretrække fjernbetjeningen.

Billedet står knivskarpt og afslører nådesløst problemer i kildematerialet. Dog bemærker vi, at farverne skifter en del, når skærmen ses noget fra siden.

De indbyggede højttalere udretter ikke mirakler, men vi glæder os over en god klang, en udmærket lydstyrke og fin stereo, selv om højttalerne sidder tæt. Til en ordentlig hjemmebio-graf hører naturligvis et sæt eksterne surround-højttalere, der meget praktisk kan få digitalt S/PDIF-signal direkte fra skærmen.

Udvalget af tilslutninger er pænt, om end vi savner en DVI-indgang. Selv om det kan klares med en adapter, ville det være rart, om skærmen kunne bruge denne stiktype uden videre. På den anden side er billedet over VGA-indgangen forbløffende godt, skarpt og stabilt, selv om signalet er analogt. Men her havde en DVI til HDMI-adapter stadig været bedre at inkludere i pakken. Alt i alt er det svært at finde noget væsentligt at indvende mod denne glimrende skærm, der giver fin billedkvalitet, høj opløsning og et letbetjent fjernsyn til en meget rimelig pris.

Fakta

• Størrelse: 23 tommer
• Opløsning: 1920 x 1080 (16:9)
• Indgang pc: VGA, HDMI
• Tuner: Analog, digital (MPEG-4)
Indgang tv: Composite,
scart, YPbPr

  • Fjernsyn og skærm

  • Fuld HD-opløsning

  • Flot billedkvalitet

  • Logisk betjening

  • Betragtningsvinkel

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Problemer med farverne

Problemer med farverne

Denne skærm efterlader et ret blandet indtryk. Den er solidt bygget og burde være rigtig god. Men farvebalance, betjening og kontrast falder igennem.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her