Cookie- og privatlivspolitik


Philips 190X6FB

Skærmen er både slank og tung. Og lækker nok til at retfærdiggøre prisen. Sådan skal en 4:3-format luksusskærm til hjemmekontoret designes.

Set til:

3.500,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Philips 190X6FB er det lidet mundrette navn på en 19-tommers fladskærm i den lidt pænere ende. Designet er eksklusivt. Skærmen er holdt i sort og sølvfarvet, og den kan også godt tåle at blive set på bagfra. Det er en fordel, hvis den fx skal stå i stuen.

Opløsningen er, som normalt på 19" fladskærme, 1280 x 1024 punkter. Der er masser af smæk på lysstyrken og kontrasten. De dage, hvor fladskærme var svagere end billedrørsskærmene, er definitivt ovre. Lyden fra højttalerne er tynd, men ellers ren og uforvrænget.

Hastigheden er i top: 8 millisekunder er flot, og Philips understreger, at det er opgivet på den "langsomste" måde. Det er også en tillidsvækkende detalje, at der givet fuld garanti mod alle slags pixelfejl i hele tre år.


Der er alle de ind- og udgange, man kan ønske sig: VGA og DVI til henholdsvis analogt og digitalt videosignal, lyd til de indbyggede højttalere, og en enkelt USB-port på siden af skærmen bekvemt til fx en USB-nøgle.

Philips-skærmen er som det meste anden elektronik bygget i Kina. Sandsynligvis på et tidligere skibsværft, for den er kolossalt tung og solid, og der skal lægges godt med kræfter i for at dreje den massive metalfod på plads. Alligevel har skærmen en tendens til at komme i svingninger og stå og rokke, hvis man skubber til skrivebordet.

Philips-skærmen byder ikke på nogen revolutioner, men den er flot, solid og veludstyret. Også selv om prisen dermed lander nogle hundrede kroner højere end hos de billigere konkurrenter

Fakta

FAKTA

Philips 190X6FB

+ Lækkert design
+ Hurtig
+ Solid, tung konstruktion
+ God garantiordning
- Ret kostbar

Philips Danmark henviser til nærmeste forhandler
på tlf.: 35 25 87 61

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
DRM-fri musik i 2008

DRM-fri musik i 2008

I løbet af 2008 forventer TDC at sælge mp3-musik uden kopibeskyttelsen DRM på nettet. Dermed følger selskabet udmeldinger fra de fire største pladeselskaber.

Læs mere

Laptop-Glider

Laptop-Glider

Laptop-Glider er den utraditionelle og lidt omstændelige løsning på et overfyldt skrivebord.

Læs mere

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her