Cookie- og privatlivspolitik


Philips 13,3” HeatProtect

Tasker til at beskytte den bærbare computer under rejsen findes i et væld af variationer. Denne hører til i den absolut tynde ende med en blød side af neopren og en hård side i plast. Indvendig er den beklædt med ruskind, og der er et håndtag samt en enkelt lomme til papirer.

Set til:

299,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Som underlag beskytter tasken lårene mod varmen fra den bærbare, der også påvirkes af lufttemperaturen. Det er dog et begrænset problem i Danmark, hvor temperaturen sjældent overstiger 25 grader.

Tasken har dog en fordel frem for de helt bløde neopren-sleeves: Den hårde side sikrer, at luften kan cirkulere under den bærbare og køle den. Den testede udgave er lavet til bærbare på maks. 13,3 tommer. Det skal tages alvorligt, da tasken slutter tæt omkring den bærbare, og kun en meget spinkel 14-tommer-model vil passe i den.

Der findes også udgaver til computere i størrelserne 10, 12, 14 og 15 tommer til samme pris. Tasken fra Philips er forholdsvis tynd, men da neopren-siden er suppleret af ruskind indvendigt, giver det en fornuftig beskyttelse mod de umiddelbare slag, en bærbar pc kan komme ud for. Det er en god og fornuftig beskyttelse, hvis den for eksempel skal lægges i en bil eller andre ikke alt for udsatte steder.

Håndtaget i tasken kan desværre kun bruges, hvis man ikke lukker lynlåsen helt. Og da der kun er en enkelt, tynd lomme, er tasken ikke sagen, hvis man også skal pakke en mus og en strømforsyning med.

Fakta

• Materiale: Ruskind/neopren
• Vægt: 0,5 kg
• Mål: 35,5 x 27,5 x 2,8 cm

  • Solid kvalitet

  • Tasken er egnet som pude

  • Ikke særlig tyk

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her