Cookie- og privatlivspolitik


Pentax Optio T30

Med Optio T30 får man et godt kamera, som giver lidt flere muligheder, end hvad vi ellers er vant til.

Set til:

2.150,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Pentax byder på et nyt digitalkamera, der både er godt og sjovt. Det tager fine billeder, er nemt at have med at gøre, og så er det i besiddelse af et tre tommer stort berøringsfølsomt display, hvor man bl.a. kan tegne, skrive og lægge effekter direkte på de billeder, man tager.

Ved første øjekast ser Optio T30 med sit yderst sparsommelige udvalg af knapper ret primitiv ud, men det er det slet ikke. Alle kameraets funktioner og muligheder (undtagen zoomen og udløseren) betjenes direkte på displayet, når det er tændt. De fleste af menuens grafiske knapper er store nok, til at man kan betjene dem med pegefingeren, men hvis man fx vil tegne eller lægge effekter på billederne, skal man bruge den lille medfølgende pegepind. I den forbindelse er det en smule ærgerligt, at pegepinden ikke kan klikkes ind og opbevares i kameraet, ligesom det er tilfældet med fx håndholdte pc'er og GPS'er - hvis man vil benytte sig af kameraets sjove funktioner, er man altså tvunget til at medbringe pegepinden i løs vægt. Irriterende.

Udover at kunne "lege" med billederne, kan man også redigere de videoklip man optager, og det er ligeså nemt at gå til. Vi er faktisk lidt overraskede over videokvaliteten, som er ret god for et kompaktdigitalkamera.

Billedkvaliteten er også over gennemsnittet, og farverne er naturlige og skarpe, men kameraet har ikke indbygget billedstabilisering, så man skal altså holde det ekstra stille, når man tager billeder over lang afstand med zoomen helt i bund, for ellers får man rystede resultater.

Fakta

Pentax Optio T30

Opløsning: 7 Megapixels
Optisk zoom: 3x
Display: 3" berøringsfølsom
Brændvidde: 37,5 112,5 mm
Hukommelse: 20 MB intern understøtter SD- og SDHC-hukommelseskort
Billedformat: JPEG (højeste opløsning er 3072 x 2304 pixels)
Videoformat: MOV (QuickTime) (640 x 480/320 x 240 pixels)
Størrelse: 9,5 cm bred, 5,7 cm høj, 1,9 cm tyk
Vægt: 135 gram

  • Lækkert display

  • Kreative muligheder

  • Brugervenlig menu

  • Tager gode billeder/video

  • Ingen holder til pegepinden

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her