Cookie- og privatlivspolitik


Pentax Optio A30

Dette digitalkamera gør det nemt at være en god fotograf.

Set til:

2.299,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Pentax Optio A30 er et dejligt lille kompaktdigitalkamera. Det føles utrolig solidt, har en rekordhøj opløsning, og så hjælper den indbyggede billedstabilisator med til, at man får gode billeder med hjem hver gang!

Her er både brugervenligheden og billedkvaliteten i højsædet, og kameraet kan bare hives op af lommen, tændes og bruges uden nogen form for forhåndskendskab - kameraets autoindstillinger skal nok selv sørge for, at billederne bliver bedst mulige. Der er selvfølgelig også masser af muligheder for de mere avancerede fotografer, som selv kan indstille alt fra hvidbalancen og til lukkertiden.

Høj opløsning er ikke altid det samme som høj billedkvalitet, men i dette tilfælde får man begge dele. Opløsningen er på forrygende 10 megapixels, og det betyder bl.a., at man sagtens kan printe billederne som A4-fotos i en knaldhøj opløsning, og så er der også muligheder for at beskære, forstørre og lave andre ændringer, for der er masser af pixels til rådighed. Farverne er gode og naturlige, og skarpheden er også tæt på perfekt, når det kommer til billederne. Videooptagelserne, vi lavede, blev dog lidt slørede i det.

Kameraet reagerer egentlig ganske hurtigt, og det er kun lidt over et sekund om at samle sig mellem hvert skud i almindelig dagslys. I dunkel belysning/indendørs med blitzen slået til, går der op til tre sekunder før det er klar til at tage et nyt billede.

Overførslen af billederne fra kameraet og til pc'en er også lige til. Man behøver ikke engang installere driverne eller de medfølgende programmer, men kan bare tilslutte kameraet til en USB-port, og så finder Windows det helt automatisk. Herefter kan man fx bruge Stifinder til at hive billederne ud af kameraet med.

Fakta

Pentax Optio A30

Opløsning: 10 Megapixels
Optisk zoom: 3x
Display: 2,5"
Brændvidde: 35 - 114 mm
Hukommelse: 24 MB intern understøtter SD- og SDHC-hukommelseskort
Billedformat: JPEG (højeste opløsning er 3648 x 2736 pixels)
Videoformat: DivX MPEG-4 (640 x 480/320 x 240 pixels)
Størrelse: 8,95 cm bred, 5,75 cm høj, 2,35 cm tyk
Vægt: 150 gram

  • Solidt bygget

  • Billedstabilisator

  • Meget brugervenligt

  • Tager gode billeder

  • Reagerer hurtigt i dagslys

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her