Cookie- og privatlivspolitik


Pc-kursus 1 for begyndere

For sjusket og uambitiøst begynderkursus, der kun kan anbefales til de helt hjælpeløse.1

Set til:

89,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Et patchwork er et tæppe lavet af gamle klude, og på samme måde er denne begynderbog et patchwork af gammel og ny pc-viden og en samling billeder udvalgt fra hardwareproducenters reklamemateriale – ikke ud fra hvordan man bedst illustrerer det, der skal vises, men tydeligvis ud fra om billedet var gratis at bruge for udgiverne.

Bogen er da også oversat fra tysk, og igen må vi formode, at den løsning er valgt frem for at få en af de udmærkede danske forfattere, der ellers skriver for forlaget Libris, til at skrive bogen, fordi det var billigere. Bogen er for den absolutte nybegynder, der lige har købt en Vista-pc.

Først introduceres den mest basale viden om selve pc’en, og så forklares grund­elementerne i simple Vista-opgaver. I kapitlet om hardware krydres de mærkeligt blandede billeder med upræcis tekst, der enkelte steder er helt forkert. For eksempel lyder et tip, at der altid er indbyggede højttalere i en fladskærm, og at en printer installerer sig selv, bare man sætter den i et USB-stik i stedet for i LPT1-stikket. Det er forkert og direkte modsat, hvad der står i de fleste printermanualer. Vista-kapitlet er bedre, men holder sig til at forklare de mest basale funktioner. Der er typisk ikke mere end seks linjers tekst i yderst læsevenlig skriftstørrelse på en side, hvis man ikke medregner den blandede pose tips og fagudtryk, der står i et bånd nederst på hver side. Så på sine 70 sider når bogen ikke vigtige lektioner som e-mail eller Vistas sikkerheds­center. Pc-kursus 1 kan kun anbefales for folk, der skal introduceres til det helt basale, som hvordan man betjener en mus og åbner og lukker vinduer.

Fakta
  • Billig

  • Forkerte oplysninger

  • Rodet og sjusket

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Komplet kontrol over harddisken

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her