Cookie- og privatlivspolitik


Pc-kunst støtter anbragte børn

Tre bærbare computere er blevet udsat for Kristian Hornsleths kunst, og bliver sat til salg på auktion til fordel for Børnehjælpsdagen.

”Byd på computer-kunst af Hornsleth og støt anbragte børn i Danmark.”
Det er budskabet når en auktion for tre bærbare pc’er fra HP sætter i gang den 19. oktober. Computerne er signeret af Kristian Hornsleth og beklædt med særlige omslag, der gengiver tre af hans farvestrålende motiver. Overskuddet fra hammerslaget går til Børnehjælpsdagens arbejde for de 15.000 børn og unge, der er anbragt uden for hjemmet i Danmark.

I alt syv værker, har Kristian Hornsleth stillet til rådighed for at støtte den danske hjælpeorganisation, men kun tre af disse vil være at finde i den signerede udgave, som sættes til salg på auktionen. Samtlige værker kan dog købes separat og tilpasses andre bærbare computere som omslag. For hvert solgt omslag videregiver producenten CoverOn 100 kroner til Børnehjælpsdagen.

Auktionen finder sted i ComputerCity i Glostrup, hvor de tre Hornsleth-HP Pavillion DV7-1250eo computere også er udstillet, samt via butikkens hjemmeside.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her