Cookie- og privatlivspolitik


Partition

Normalt er en pc udstyret med en enkelt harddisk, og den optræder i Windows som ét drev, nemlig drev C. Men man kan også vælge at opdele disken i flere drev. Hvert drev kaldes en partition og opfører sig, som om den var en separat harddisk i pc´en.

Den vigtigste grund til at opdele din harddisk i flere partitioner er at skabe bedre overblik. En harddisk kan indeholde mange tusind filer, som det kan være svært at finde rundt i. Hvis du opdeler disken i flere partitioner, kan du have én til styresystemet, en anden til programmer og en tredje til data. Du skal bruge et specielt program til at opdele harddisken i partitioner. Programmet FDISK kan gøre dette, men alle data på disken slettes, når du bruger det! Det kan give bedre overblik at opdele harddisken i flere partitioner, men gør det, inden du begynder at fylde den og hav en ekspert i nærheden, hvis noget går galt.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her