Cookie- og privatlivspolitik


Parrot DIA

Selv om firmaet bag kalder sig NODESIGN (“intet design”), er det åbne, firkantede design det første, der falder i øjnene ved denne fotoramme på 10,4 tommer.

Set til:

4.469,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Afstanden mellem skærmen og den bagvedliggende lampe er et designmæssigt kup, der giver en følelse af dybde i billedet. Lyset, der skinner ud til siderne og opad, giver også en interessant effekt. Men man kommer også til at betale for designet – dette er den dyreste fotoramme, vi nogensinde har testet, og de tekniske specifikationer forklarer ikke prisen.
Betjeningen foregår via en håndfuld meget diskrete knapper foroven og med en lille trackball, der fungerer som mus. Fotorammen er
i virkeligheden en lille Android-computer, der er specialiseret i at vise billeder, og man kan også betjene den via mus og tastatur.
De indbyggede knapper er da heller ingen fornøjelse. Man kan ikke mærke, om man rammer dem, og klik-lyden kommer så sent, at man bliver i tvivl om, om man har ramt eller ej. Den indbyggede trackball er nødvendig for at finde rundt i de mange menupunkter. Det kan læres, men det tager tid, før det bliver rutine. Til prisen kunne man forvente en trykfølsom skærm, som vi allerede har set på mere traditionelle og billigere konkurenter, men det har denne skærm ikke.
På den positive side tæller godt med tilslutningsmuligheder, både USB-nøgle, SD-kort, Bluetooth, eksterne enheder som iPhone og trådløst netværk. Det er kort sagt nemt at fodre fotorammen med de rigtige billeder og oplagt at supplere de indbyggede 200 megabytes hukommelse med et lille SD-kort.
Rammens største svaghed er dog en opløsning på blot 800 x 600 pixels. Man kan få gode billedrammer med fuld HD-opløsning til langt færre penge.

Læs endnu flere test og nyheder
Bestil Komputer For Alle

Fakta

• Skærm: 10,4 tommer,
800 x 600 pixels
• Hukommelse: 200 MB
• Tilslutninger: USB, SD-kort, Wi-Fi, Bluetooth
• Mål: 23,3 x 18,5 x 4,6 cm

  • Flot billedvisning

  • Masser af tilslutninger

  • Skuffende opløsning

  • Kompliceret betjening

  • Forbløffende kostbar

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pioneer DVR-560H-K

Pioneer DVR-560H-K

En brugervenlig harddisk- og dvd-optager, som byder på nogle gode funktioner og muligheder. Men den har sine begrænsninger.

Læs mere

Endnu flere gratisprogrammer og gratis services

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige programmer - helt gratis. Komputer for alle har udvalgt de bedste til dig.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her