Cookie- og privatlivspolitik


Paragon Partition Manager 9.0 Personal

Paragon Partition Manager 9.0 er blevet lidt nemmere at arbejde med, og prisen lidt lavere.

Set til:

270,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

I modsætning til Windows egne harddiskværktøjer, giver Paragon Partition Manager mulighed for at ændre på harddiskenes partitioner, uden at dataene slettes ved samme lejlighed. Og selv om det er et meget teknisk og engelsktalende program, hjælper de mange indbyggede guider godt på vej, så vi føler, at vi (og vores data) er i gode hænder.

For præcis et år siden testede vi version 8 af samme program, og i denne her udgave er det hele blevet en lille smule mere overskueligt. Når programmet startes, åbner en menu med fire store knapper, hvor man får hurtig adgang til hovedfunktionerne: Partitionering, Kopiering, Backup og Opstart, og under hvert punkt er der endnu flere muligheder.

Programmets stærkeste funktion er dets evne til at ændre på partitionerne og samtidig bibeholde dataene. Hvis harddisken eksempelvis er inddelt i to drev, hvoraf det ene er ved at løbe tør for plads, mens der er masser af ledig lagerplads på det andet, kan man hurtigt overføre noget af den ledige lagerplads til det klemte drev. Hvis samme opgave udføres med Windows egne værktøjer, ville det kræve en omfattende sikkerhedskopiering af alle dataene og en geninstallation af styresystemet og alle programmer - tidskrævende og besværligt.

En anden smart funktion er, at man også kan oprette helt nye drev i ledig lagerplads. Og så byder Paragon faktisk på endnu mere. Programmet kan både sikkerhedskopiere hele drev af gangen, ligesom de deciderede image-programmer, og så kan det formatere drevene i seks forskellige filsystemer. Denne nye udgave understøtter selvfølgelig også Windows Vista.

Fakta

Paragon Partition Manager 9.0 Personal

  • Mere overskueligt

  • Rimelig pris

  • Partitionerer uden at slette

  • Mange guider

  • Findes kun på engelsk

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her