Cookie- og privatlivspolitik


Panda Global Protection 2012

Panda Global Protection er Pandas flagskibsprodukt. Installationen af det kører problemfrit, men byder på lidt mystiske spørgsmål.

Set til:

411,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Blandt andet skulle vi tage stilling til, om vi ønskede ”at installere pakken fra nettet eller ikke fra cd”. Dette kryptiske førstehåndsindtryk veg dog hurtigt pladsen for mere behagelige oplevelser, for pakken er let at bruge, og de forskellige funktioner er beskrevet på letforståeligt dansk.

Antivirusdelen får et kvalitetsstempel fra vores tyske samarbejdspartner AV-Test.org. Panda-pakken er i den øvre halvdel af feltet af antiviruspakker. Ser man alene på dette område, er pakken absolut anbefalelsesværdig og brillerer især ved kun at finde få såkaldte falske positive, dvs. ufarlige filer, som fejlagtigt betegnes som farlige. Til gengæld sløver pakken pc’en lidt ned. I den forbindelse er det prisværdigt, at man som bruger selv kan indstille, om virusscanningen skal køre langsommere mod at frigive ressourcer til andre opgaver på pc’en.

Det helt centrale spørgsmål, du skal stille dig selv, før du investerer i Panda Global Protection, er dette: Har jeg virkelig brug for al den sikkerhed, som fx forældrekontrol og netværksstyring giver? Det er fristende at være bombesikker, men sidder du ved din gode gamle pc, og er den eneste, der bruger den, vil vi nok anbefale Panda Antivirus eller et gratis antivirusprogram i stedet for.

Læs endnu flere test og nyheder
Bestil Komputer for alle

Fakta

Funktioner: Forældrekontrol, antispamfilter, firewall, anti-phishing, backup, systemoptimering, virtuelt tastatur og meget mere
Antal computere: 3
Sprog: Dansk
Support: God

  • Fin antivirusbeskyttelse

  • Behagelig brugeroplevelse

  • Masser af ekstrafunktioner

  • Kryptisk installation

  • Sløver pc’en en del

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Problemer med farverne

Problemer med farverne

Denne skærm efterlader et ret blandet indtryk. Den er solidt bygget og burde være rigtig god. Men farvebalance, betjening og kontrast falder igennem.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her