Cookie- og privatlivspolitik


Panasonic PX700E

Panasonic Viera PX700E er beviset på at plasma-fjernsyn sagens kan følge med LCD-skærmene.

Set til:

11.898,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

På trods af, at salgstallene for LCD-tv er langt større end tallene for plasma tv, vil der nok være mange almindelige forbrugere, der umiddelbart vil synes at billedet på et plasma-tv er bedre end på et LCD-tv. Og det er langt hen ad vejen rigtigt, at billedet står bedre på et plasma-tv, der kan levere en væsentlig bedre dybde end et LCD-tv.

Det er også derfor, at Panasonic fortsætter med at producere plasma-tv som flere andre producenter, og PX700E er et godt eksempel på, hvorfor det er en glimrende ide.

Designet er desværre en smule kedeligt. Der er ikke eksperimenteret på nogen måder, og den sorte pianolak er ved at være en smule for standard. Men når det er sagt, er der heller ikke noget der afskrækker i designet, der er stille og uden for mange grimme knapper og logoer på forsiden.

I første omgang glæder man sig over en ganske uforlignelig billedkvalitet. Især ved film, der hælder til den ”mørke” side rent billedmæssigt – altså gysere og thrillere – er billedet væsentligt bedre end noget LCD-tv kan præstere. Især med et HD-signal viser PX700E sig fra sin bedste side – men netop på HD ligger faktisk også tv’ets svaghed; især fordi det faktisk ikke er ”ægte” HD opløsning, der er i omegnen af 1366x768 (Det kan variere en smule,) men i stedet kun 1024x768. Tv’et tvinges derfor til at strække billedet ud – ikke sådan at det forvrænger, men det mister en del af kvaliteten.

Om det er muligt at se den store forskel er nok et spørgsmål, og prisen på PX700E gør i hvert fald, at hvis du kan leve med den lille detalje, får du rigtigt meget tv for pengene.

Fakta
  • Billedkvalitet

  • God farvedybde

  • God lyd

  • Fin pris

  • Lav opløsning

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Asus W90

Asus W90

Udstyr og ydelse ligger i top på denne Asus-pc, men det samme gør også prisen og maskinens vægt.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her