Cookie- og privatlivspolitik


Panasonic Lumix FZ38

FZ38 er et zoomkamera med høj skarphed, mange programmuligheder og kun små skønhedsfejl.

Set til:

3.000,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Der er efterhånden to altoverskyggende krav, når en producent sender et nyt kamera på banen i den zoomkameraklasse, som Panasonic Lumix FZ38 hører til. Det skal selvfølgelig have meget zoom, og så skal det kunne optage knitrende skarpe film i HD-opløsning. Begge dele klarer FZ38, som tillige har endnu en glimrende funktion: automatisk programvalg. Det vil sige, at kameraet selv prøver at genkende motivet og indstiller det, alt efter om det er portræt, landskab eller en af de andre klassikere.

Du kan naturligvis også selv vælge program manuelt, hvis du vil være helt sikker. Men til daglig brug fungerer den automatiske løsning faktisk meget godt. Du kan naturligvis også køre alt andet mere eller mindre manuelt og selv styre tid og blænde-indstillingerne. Men alt i alt finder du ud af, at du 95 procent af tiden kan finde et program, der passer godt til den situation, som du skal til at fotografere.

Nemt at bruge
Selve betjeningen af kameraet er meget nem, da de mest brugte funktioner er placeret på knapper, som du har let adgang til. Og når de vælges, får du straks besked om, hvad der er valgt, på den 2,7 tommer store LCD-skærm. Du behøver ikke så ofte gå ind i menuerne for at indstille, og når du skal, er der ikke meget at vælge imellem. Det er opbygget uhyre enkelt. Vil du skifte mellem foto og video, gør du det med et tryk på en enkelt knap.

LCD-søger
Desværre er den optiske søger skiftet ud med en LCD-type, der står lidt uskarpt, men heldigvis kompenserer den noget større LCD-skærm bag på kameraet for dette. Den er både skarp og meget lysstærk.Kameraet zoomer med høj sikkerhed, og det stiller hurtigt skarpt, hvor du ønsker det. Knapperne føles lidt for løse, når man bruger dem, men rent funktionsmæssigt er der ingen problemer med dem.

Høj skarphed
Irritationen over knapperne forsvinder, når du ser billederne, som har en meget høj skarphed – også når du har brugt den 18x optiske zoom. Der er en rigtig god dybdefornemmelse i billederne, og det hele står meget virkelighedstro.

De 12 megapixels betyder, at der er masser af information at arbejde med, hvis du senere vil redigere eller beskære billederne på computeren. Kvaliteten, når du videofilmer, er god nok til brug på pc-skærmen eller måske til upload på YouTube, men det er ikke helt godt nok til fremvisning på det store fladskærms-tv i stuen.

Alt i alt er FZ38 dog et rigtig godt bud på et kompakt superzoom-kamera til prisen på 3.000 kroner.

Fakta
  • God zoom

  • Høj brugervenlighed

  • Høj skarphed

  • Mange programvalg

  • LCD-søger

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her