Cookie- og privatlivspolitik


Panasonic Lumix FX33

Om det er Leica-optikken, der gør forskellen, er svært at sige, men Panasonic har i hvert fald bygget et kamera, der giver en rigtig god helhedsoplevelse.

Set til:

2.325,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Panasonics FX-serie har i flere år været en af de bedste i mængden af digitalkameraer, og FX33 lader absolut intet tilbage at ønske i forhold til resten af serien. Det er nemlig et kamera med rigtig mange gode egenskaber.

I første omgang bemærker man, at optikken er lavet af firmet Leica, og – som de fleste fotoentusiaster vil bevidne – er der ingen over og ingen ved siden af. Dermed er den vigtigste komponent på plads, og heldigvis følger resten af kameraet trop. Skærmen er også betydeligt bedre end de fleste af konkurrenternes. Den er lysstærk, og billedet står skarpt. Eneste negative detalje er, at betragtningsvinklen er lidt dårligere end nogle af konkurrenternes. Men i de fleste tilfælde får man jo slet ikke behov for at se skærmen fra siden.

Det gode indtryk fortsætter til dels ind i menuen. Desværre viser det sig, at den ikke findes på dansk, hvilket er et handicap – til gengæld er den lækker at se på og meget overskuelig. En af de allersmarteste funktioner er, at man får direkte adgang til at se indstillingen i en slags live preview. Det er rigtig smart, specielt hvis man ikke er helt sikker på, hvad indstillingerne betyder – for eksempel kan man se hvidbalancen, mens man vælger en indstilling i menuen. På den måde kan man, når farverne er ”naturlige”, bekræfte og dermed slippe for folk med blå ansigter.

FX33 er i særklasse. Om det er Leica-optikken, der gør forskellen, er svært at sige, men Panasonic har i hvert fald bygget et kamera, der giver en rigtig god helhedsoplevelse, både hvad angår billedkvaliteten og betjeningen.

Fakta
  • God optik

  • God skærm

  • God menu

  • Ikke dansk menu

  • Lille betragtningsvinkel på skærmen

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Skriv PDF-filer

Skriv PDF-filer

CutePDF lægger sig som en ekstra printer i Windows, så du kan gemme enhver fil i PDF-format blot ved at udskrive den til printeren ved navn CutePDF.

Læs mere

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ leverer en god og simpel tyverialarm, som er nem at sætte op, men prisen er lige i overkanten.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her