Cookie- og privatlivspolitik


Panasonic Lumix DMC-TZ3

DMC-TZ3 er et lækkert kamera, også selv om fokuseringen kan være langsom.

Set til:

3.049,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Med Panasonic DMC-TZ3 kan man komme ekstra tæt på. Den optiske zoom er på hele 10x, og kombineret med den effektive indbyggede billedstabilisator kan man tage gode billeder over lang afstand. Men træerne gror ikke helt ind i himlen, for kameraet kan være irriterende lang tid om at finde fokus.

En kraftig zoom kræver plads, og derfor er TZ3 ret stort og tungt i forhold til, hvad man ellers kan finde på fotohandlernes hylder. Med en kampvægt på lidt over et kvart kilo, egner det sig ikke just til at ligge i skjortelommen. Til gengæld er der blevet god plads til knapperne, et ordentligt stort display på hele tre tommer, og så ligger det rigtig godt i hænderne.

Kameraet er af den slags, der ikke har en optisk søger, og det betyder, at man er nødt til at orientere sig via displayet, når man fotograferer. Og displayet er hamrende godt. Man kan sagtens se, om billederne bliver skarpe eller ej, men det bedste er nok, at man kan se, hvad der sker, selv når solen står direkte på det.

Som udgangspunkt reagerer kameraet lynhurtigt. I dagslys er det under et halvt sekund om at samle sig mellem hvert billede, og der går også kun omkring et sekund fra man tænder det, og til det er klar til aktion. Desværre oplevede vi flere gange, at det var lidt ubeslutsomt, når det skulle finde fokuspunkter, og derfor blev flere spontane billeder uskarpe.

Når kameraet har fokuseret, tager det knivskarpe billeder med naturlige farver. Der er ingen synlig fortegning hverken med eller uden zoomen, og med den høje opløsning på 7,2 megapixels kan man sagtens printe resultaterne ud i både A3- og A4-format.

Fakta

Panasonic Lumix DMC-TZ3

Opløsning: 7,2 megapixels
Optisk zoom: 10x
Brændvidde: 28 - 280 mm
Display: 3 tommer
Hukommelse: 12,7 MB indbygget
Hukommelseskort: SD, SDHC, MMC
PictBridge: Ja
Mål: 10,5 cm bred, 5,9 cm høj, 3,7 cm tyk
Vægt: 257 gram

  • Kraftig zoom

  • Godt display

  • Reagerer hurtigt

  • Brugervenligt

  • Langsom fokusering

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Problemer med farverne

Problemer med farverne

Denne skærm efterlader et ret blandet indtryk. Den er solidt bygget og burde være rigtig god. Men farvebalance, betjening og kontrast falder igennem.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her