Cookie- og privatlivspolitik


Panasonic Lumix DMC-FZ18

En kraftig zoom, en høj opløsning og mange andre lækkerier til både amatøren og den øvede fotograf. Vi anbefaler.

Set til:

2.999,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Med Panasonics nye digitalkamera kommer man endnu tættere på motiverne. Den optiske zoom er på hele 18 gange, og sammen med den indbyggede billedstabilisator får man rolige resultater i kassen også over større afstande.

Kameraet er meget nemt at betjene, og så længe det er indstillet til "Intelligent Auto", sørger det selv for, at billederne bliver bedst, uden man behøver blande sig i indstillingerne. Det eneste man risikerer at skulle gøre, er at åbne for blitzen, hvis der ikke er lys nok. I den forbindelse ville det være rart med en blitz, der kunne åbne automatisk.

Der er selvfølgelig også masser af muligheder for den øvede fotograf, som bl.a. kan indstille blænde, lukkehastighed og fokus. Placeringen af det lille joystick (den runde knap til højre for displayet) er tæt på genial, for med det kan man nemlig finjustere indstillingerne med tommelfingeren, samtidig med at pegefingeren er klar på udløseren. Displayet er stort og skarpt og giver et realistisk indtryk af motiverne, og som en lille ekstra detalje er der også en digitalsøger, der ligesom hoveddisplayet, kan vise grafik.

Reaktionstiden er i top, og kameraet er utrolig hurtigt til både at starte op og samle sig mellem hvert skud. Med Burst-funktionen slået til kan det endda tage op til syv billeder på lidt over 2 sekunder uden blitz. Billedkvaliteten afhænger af, hvor meget lys der er. Udendørs i solskinsvejr kan DMC-FZ18 hamle op med selv de bedste og dyreste digitalkameraer og tager billeder med gode naturlige farver og en skarp kontrast. Indendørs eller i gråvejr er sagen en lidt anden, og her bliver resultaterne middelmådige og en anelse grovkornede, specielt billeder taget med fuld zoom.

Fakta

Panasonic Lumix DMC-FZ18

Opløsning: 8,1 megapixels (3264 x 2448 pixels)
Optisk zoom: 18x
Brændvidde: 28 - 504 mm
Display: 2,5-tommer
Hukommelse: 27 MB indbygget
Hukommelseskort: SD, SDHC, MMC
PictBridge: Ja
Medfølger: Batteri, batterioplader, USB-kabel, objektivhætte
Mål: 12 cm bred, 7,5 cm høj, 10 cm dyb
Vægt: 360 gram

  • Kraftig zoom

  • Indbygget billedstabilisator

  • Reagerer hurtigt

  • Tager gode billeder

  • Digital søger

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her